Hulp nodig bij uw keuze van psycholoog/psychotherapeut/seksuoloog?
Maak hier een afspraak voor een aanmeldgesprek.

Indien u hulp wenst bij de keuze van een geschikte psycholoog, psychotherapeut of seksuoloog dan kan u via onderstaande link zelf een afspraak maken voor een aanmeldgesprek bij één van onze psychologen. Dit gesprek heeft als intentie om uw hulpvraag helder te formuleren en uw beschikbaarheden na te gaan, zodat we u nadien gericht kunnen doorverwijzen naar de meest geschikte psycholoog, psychotherapeut of seksuoloog binnen ons team.

Dit aanmeldgesprek duurt 45 minuten en bedraagt 75 euro (50 euro voor het gesprek en 25 euro voor opstart dossier). Dit kan cash of via Payconic betaald worden. Indien u uw afspraak niet kan nakomen, gelieve dan tijdig via ons online agenda systeem te annuleren.

De locatie waar het aanmeldgesprek plaatsvindt, moet niet persé de locatie zijn waar u nadien de begeleiding wenst op te starten. U kan gerust de snelst beschikbare datum uitkiezen voor het aanmeldgesprek en nadien een andere voorkeur doorgeven voor het opstarten van een behandeling op één van onze andere locaties.

Indien het een aanmelding betreft voor een minderjarige:

  • 0-12j: worden de ouders alleen verwacht
  • 12-15j: ouders en kind zijn samen welkom
  • +15j: jongere mag alleen komen, ouders zijn ook welkom

Dit aanmeldgesprek geldt enkel voor de opstart van een psychologische/therapeutische begeleiding bij Senses. Indien u een afspraak wenst bij één van onze artsen, kinesitherapeuten, neuropsychologen voor diagnostisch onderzoek, diëtisten,… dan dient u rechtstreeks een afspraak te maken bij deze medewerkers en geen aanmeldgesprek in te plannen.