Feiten en fabels over voeding bij kanker

Voeding en kanker

We worden tegenwoordig overspoeld door een overdaad aan tegenstrijdige informatie over voeding bij kanker. Op de duur zie je door de bomen het bos niet meer. Wordt de kans dat ik (opnieuw) kanker krijg kleiner als ik maar vaak genoeg chiazaad eet? Beschermt kurkuma tegen kanker? Maakt suiker de tumor agressiever? Is kokosolie gezonder dan margarine?

Heb je nog meer vragen over voeding en kanker?

Het wordt allemaal helder in deze infosessie.

  • Door Elise Allison – SensO Oncodiëtiste
  • Voor (ex-) kankerpatiënten en andere geïnteresseerden met vragen over voeding ter preventie van, bij en na kanker.
  • Waar: Sint-Benedictusstraat 47, 2640 Mortsel
  • Wanneer: zondag 9 februari 2020, 10u – 12u
  • Inschrijven via eliseallison@gmail.com
  • Tel: 0493/08.35.85