Annick Boeykens

Stress en burn-out coach

Je kan de golven niet stoppen, je kan wel leren surfen
Jon Kabat-Zinn

Contact

Meer info over mij als coach vind je op www.thekeystone.be.

Voor een afspraak: annick@thekeystone.be of 0475 78 61 80.

Je kan bij mij terecht in Senses Praktijkhuis Lier op dinsdag (9 tot 20u) en op maandag en ’s avonds in mijn privépraktijk te Lint (Roetaard 70), dit alles steeds na afspraak.

Wie ben ik

Ik ben sociale wetenschapper en werkte het grootste deel van mijn loopbaan in Multiversum (een psychiatrisch ziekenhuis). Ik ondersteunde daar aanvankelijk het management en de medische staf. Na een burn-out onderzocht ik mijn waarden en talenten en realiseerde mijn droom en richtte “The Keystone”-coaching op. Zijn we niet allemaal op zoek naar die “keystone” of sluitsteen die alles samenbrengt en in de plooi doet vallen?

Ik school mij permanent bij en hanteer een oplossingsgerichte aanpak als stress en burn-out coach, loopbaancoach en mindfulnesstrainer MBCT/MBSR.
Ik blijf daarnaast ook deel uitmaken van het team van interne coaches van Multiversum en biedt een coachingstraject aan voor nieuwe leidinggevenden in de zorg. Ik waak ook over het opleidingstraject dat aan nieuwe medewerkers verplicht volgen en ben lid van diverse werkgroepen.

Thema’s

Wat is nu eigenlijk een burn-out? Hoe leer je het (h)erkennen?

Hoe gaan we om met stress? Is er ook gezonde stress? Kunnen we stress verminderen en burn-out voorkomen? Wij zoeken samen een antwoord op jouw vragen en tekenen jouw behoeften uit.

We vertrekken van wat jij nu ervaart en zoeken naar manieren om je terug energie te geven, om je veerkracht te verhogen. Zorg dragen voor jezelf, herontdekken van je zintuigen, uiting geven aan je creativiteit en stap voor stap een nieuwe weg aanleggen om beter om te gaan met stresssituaties zetten je weer op de kaart. Communicatietechnieken, assertiviteit en conflicthantering en mindfulness kunnen je hierbij ondersteunen.

Tarief

Een sessie duurt 1 uur en kost EUR 60.

We starten in de eerste sessie met een kennismaking en plannen samen een traject op maat.