Annick Boeykens

Mindfulnesstrainer

We are not denying what is difficult – nor making things artificially positive ……

Trish Bartley

Samen met jou ga ik zoeken naar hoe je meer kan leven in het hier en nu door zacht jouw grenzen te verkennen en jouw aandacht te richten naar die plaats in jouw lichaam die dit voor jou toelaat. Door je aandacht te richten tijdens zit, lig of stapmeditatie leer je jezelf beter kennen maar ga je ook minder piekeren.

Door mindfulness krijg je meer vertrouwen, leer je een houding van niet streven en niet oordelen, ga je met mildheid en geduld op zoek naar jezelf. Je doet wat je kan en aanvaardt wat niet kan. Je leert eindeloos opnieuw beginnen en dit met mildheid. Je leert de dingen “losjes te laten zijn” (i.p.v. te moeten loslaten ….).

Mindfulness verhoogt jouw levenskwaliteit en ik wil jou daar stap voor stap bij begeleiden. Dit kan individueel of in een klein groepje.

Meer info over mij als trainer krijg je op www.aandacht.be en www.thekeystone.be. Neem ook een kijkje op de Senses pagina lichaamsgerichte en -relaxatietherapeuten.

Voor een afspraak: annick@thekeystone.be of 0475 78 61 80.

Je kan bij mij terecht in Senses Praktijkhuis Lier op dinsdag (9 tot 20u) en op maandag en ’s avonds in mijn privépraktijk te Lint (Roetaard 70), dit alles steeds na afspraak.

Tarief

Individuele begeleiding: € 60/uur.
Groepjes van max. 4 personen: vanaf € 30/uur.