Annick Leray

Annick Lerray Kinesitherapeut Massage Relaxatie Eutonie

Kinesitherapeute – Relaxatietherapeute – Eutoniepedagoge

Ontspannende lichaamsmassage met etherische oliën – Babymassage

“Touch comes before sight, before speech. It’s the first language, and the last, and it always tells the truth.” (Margaret Atwood)         

Contact

Graag ontvang ik jou in Senses Praktijkhuis Lier op woensdag na afspraak.

T: 0472/945.735

E: annick.leray@outlook.com

Maandag en dinsdag kan ook in mijn privépraktijk in Lint (Papendonk 61)

Wie ben ik

° 1966

Annick Leray getrouwd en moeder van 5 kinderen waarvan 2 engeltjes. 30 jaar werkzaam in de zorgsector als kinesiste:  Revalidatiecentrum “Hof ter Schelde”, Geboortecentrum “De Kraamvogel”  in Antwerpen en Geboortehuis “De Zon” in Lier :  pre- en postnatale begeleiding individueel & in groep,  baby- en zwangerschapsmassage. Sinds een tiental jaar heb ik mijn eigen praktijk, als zelfstandige kinesitherapeute in Lint en begeleid ik sessies babymassage bij de CM op verschillende plaatsen in het Antwerpse.

Doorheen verschillende processen van leven en dood, door een herniaoperatie 2 jaar geleden, heeft het leven me uitgenodigd om op zoek te gaan naar mezelf,  meer naar mijn lichaam te leren  luisteren  en  als hoogsensitieve  mijn ritme  te aanvaarden en te respecteren. Mijn manier van werken is daardoor sterk beïnvloed in het luisteren en aanvoelen van mensen.

                                           WELL-COME

 

Opleidingen​

Afgestudeerd  in 1988 als kinesitherapeute Parnas Dilbeek

Opleiding eutonie 1992-1995 in Lier Stichting Vlaamse Eutonie School  www.eutonie.info

Verdiepingscursussen: holistische massage, aromatherapie, Reiki

Thema’s

  • Stress, Lichaamsspanningen
  • Burn-out/Bore-out
  • Vermoeidheid
  • Chronisch vermoeidheidssyndroom (CVS)
  • Moeilijke levensprocessen / Traumatische ervaringen
  • YOU – time

Doelgroep

Volwassenen – Jongeren – Kinderen – Baby’s

Perinatale begeleiding: pre- en postnataal, zwangerschapsmassage, babymassagesessies in groep of individueel

Werkwijze

We beginnen met een gesprek en nemen we de tijd om naar je verhaal te luisteren. Zo kunnen we beter de behandeling aanpassen aan jouw persoonlijke noden op dat moment. Ruimte en tijd geven aan de persoon om in de ontspanning te komen vind ik heel belangrijk. De behandeling vanuit een eigen aanpak, eigen manier van werken, bestaat uit een combinatie van relaxatieoefeningen, ademhaling en ontspannende massage met etherische oliën. Ik geloof heel sterk in de helende kracht van de juiste aanraking tijdens de massage: balsem voor lichaam en geest, een ondersteuning tijdens levensprocessen. Terug in voeling komen met zichzelf. In een maatschappij die veel van ons vraagt, waarin alles zo snel vooruit moet gaan, kan dit  rustmoment in stilte helpen om tot zichzelf te komen in een veilige omgeving.

Tarieven

90 euro voor een sessie van 2 uur ( met voorschrift )

Indien U alleen een ontspannende massage wenst met etherische oliën ( zonder voorschrift )

  • 60 minuten   –    95 euro
  • 90 minuten   – 120 euro

Ik ben niet- geconventioneerd met de bedoeling de nodige  tijd te kunnen bieden aan de mensen. Een gedeeltelijke terugbetaling is afhankelijk van de mutualiteit waarbij U aangesloten bent;

Betalen gebeurt liefst na de sessie via de bankapp, contant betalen kan ook.

Kan de geplande afspraak toch niet doorgaan? Gelieve aub  minsten 24 uren op voorhand te verwittigen. Zo kan ik uw plaats eventueel nog doorgeven aan iemand anders.Indien dit op minder dan 24 uur gebeurt, wordt de consultatie volledig in rekening gebracht.