Ashley Tack

Ashley Tack Senses Praktijkhuis Boom

Huiswerkbegeleiding en bijles
Kinder- en jongerenbegeleiding
Mindfulness en pilates

Contact

Op woensdag ben ik bij Senses Praktijkhuis Boom aanwezig voor bijles en kinder- en jongeren begeleiding. Stuur me gerust een mail voor meer info of een afspraak.

E: krachtcounseling@gmail.com
T: 0498/60.89.87

IG: https://www.instagram.com/krachtkrachtkracht/

FB:https://www.facebook.com/profile.php?id=61557621909879

Welkom bij KRACHT!

Al op jonge leeftijd wist ik dat het mijn roeping was om met kinderen te werken. Als toegewijde leerkracht lager onderwijs besefte ik al snel de beperkingen binnen het onderwijssysteem bij het bieden van geïndividualiseerde aandacht.

Dit besef bracht mij ertoe om vrijwilligerswerk te doen in pleeggezinnen, waar ik waardevolle inzichten kreeg in de uitdagingen waarmee kinderen en gezinnen worden geconfronteerd. Tegenwoordig ben ik er trots op een scala aan diensten aan te bieden. Deze zijn gericht op het ondersteunen van kinderen in hun academische en persoonlijke groeitraject, waarbij mijn aanpak is geworteld in een holistisch perspectief dat rekening houdt met het welzijn van lichaam, geest en ziel.

Opleiding en behaalde diploma’s:

  • Leerkracht lager onderwijs met grote onderscheiding KDG hogeschool
  • Opleiding cognitieve gedragstherapie NHA
  • Opleiding mat pilates instructeur, Pilates Works Antwerpen
  • Creatief werken met kinderen
  • September 2024: postgraduaat systemisch counseling voor gezinnen en individuen

Huiswerkbegeleiding en bijles

Ik bied huiswerkbegeleiding en bijles aan kinderen en jongeren van 8 tot 18 jaar.

Voor het basisonderwijs bied ik bijles aan voor alle vakken, terwijl voor het secundair onderwijs mijn focus ligt op het geven van bijles Frans en Engels.

Kinderen en jongeren in staat stellen uitdagingen te overwinnen

Ik ben gespecialiseerd in het werken met kinderen die persoonlijke aandacht en innovatieve strategieën nodig hebben om te slagen. Door middel van op maat gemaakte begeleidingssessies creëer ik een verzorgende en bemoedigende omgeving waarin elk kind zich zelfverzekerd kan voelen en in staat is zijn volledige potentieel te bereiken. Door op bewijs gebaseerde praktijken te implementeren en een groeimindset te bevorderen, help ik studenten veerkracht op te bouwen en liefde voor leren te ontwikkelen.

Mindfulness en zelfzorg cultiveren

Omdat ik het belang van geestelijk welzijn in het onderwijs begrijp, rust ik kinderen uit met hulpmiddelen en methoden om hun geest te kalmeren, stress te beheersen en de concentratie te verbeteren. Door ademhalingsoefeningen, ontspanningstechnieken en mindfulness-oefeningen aan te leren, stel ik jonge leerlingen in staat uitdagingen met veerkracht en innerlijke rust aan te gaan.

Bent u op zoek naar academische hulp, bewuste bewegingsoefeningen of hulpmiddelen om de faalangst, het perfectionisme of het lage zelfbeeld van uw kind aan te pakken? Ik ben er om de nodige begeleiding en ondersteuning te bieden tijdens hun educatieve en welzijnsreis.

Samen kunnen we een omgeving creëren waarin elk kind de kans krijgt om te groeien.

Tarief

50 euro/uur