Ashley Tack

Ashley Tack Senses Praktijkhuis Boom

 Pilates instructeur

Contact

Ik bied vanaf 21/05 workshops mat pilates voor volwassenen aan op dinsdag- en donderdagavond. Elke avond zijn er twee workshops:

sessie 1: van 18u tot 18u50
sessie 2: 19u tot 19u50

Stuur me gerust een mail voor meer info of een afspraak.

E: krachtcounseling@gmail.com
T: 0498/60.89.87

Welkom bij KRACHT!

Al op jonge leeftijd wist ik dat het mijn roeping was om met kinderen te werken. Als toegewijde leerkracht lager onderwijs besefte ik al snel de beperkingen binnen het onderwijssysteem bij het bieden van geïndividualiseerde aandacht.

Dit besef bracht mij ertoe om vrijwilligerswerk te doen in pleeggezinnen, waar ik waardevolle inzichten kreeg in de uitdagingen waarmee kinderen en gezinnen worden geconfronteerd. Tegenwoordig ben ik er trots op een scala aan diensten aan te bieden. Deze zijn gericht op het ondersteunen van kinderen in hun academische en persoonlijke groeitraject, waarbij mijn aanpak is geworteld in een holistisch perspectief dat rekening houdt met het welzijn van lichaam, geest en ziel.

Opleiding en behaalde diploma’s:

Opleiding mat pilates instructeur, Pilates Works Antwerpen

Pilates workshops

Ik bied voor volwassenen gespecialiseerde pilates-workshops aan die zijn afgestemd op het verbeteren van de fysieke gezondheid en het mentale welzijn. Als gecertificeerde mat Pilates-instructeur, opgeleid door de gewaardeerde An van Huffel, een Pilates-expert van de tweede generatie, wil ik individuen helpen hun kracht, flexibiliteit en houding te verbeteren door middel van bewuste bewegings- en ademhalingstechnieken.

Pilates, ook bekend als Contrology, is een vorm van lichaamsbeweging ontwikkeld door Joseph Pilates in het begin van de 20e eeuw. Het richt zich op het versterken van de kernspieren van het lichaam, het verbeteren van de flexibiliteit en het bevorderen van het algehele lichaamsbewustzijn. Het primaire doel van Pilates is het verbeteren van de fysieke kracht, flexibiliteit en houding en tegelijkertijd het bevorderen van mentale concentratie en ontspanning. Door middel van een reeks gecontroleerde bewegingen en ademhalingstechnieken streef ik ernaar een evenwichtige en harmonieuze verbinding tussen lichaam en geest te creëren, wat leidt tot een betere fysieke fitheid en mentaal welzijn.

Tarief

Elke dinsdag en donderdag
Sessie 1 – 18u-18u50
Sessie 2- 19u00 -19u50
Prijs: 25 euro p.p