Camille De Paepe

Camille De Paepe Klinisch psycholoog Senses Praktijkhuis

Klinisch psycholoog

“How to be yourself and chose for yourself in an ever-changing world?”

Contact

Graag ontvang ik je na afspraak van maandag tot vrijdag in Senses Praktijkhuis Boom en uitzonderlijk op woensdag of vrijdag in Senses Praktijkhuis Mortsel of online.

E: camille.senses@hotmail.com

T: 0484/673.000

Consults in Nederlands, Frans & Engels

Wie ben ik

Ik ben klinisch psychologe (KULeuven, 2006) gespecialiseerd in Cognitieve gedragstherapie en ik behaalde eveneens een diploma in de psychodiagnostiek (Lessius, 2002). Mijn consultaties richten zich voornamelijk tot volwassenen en adolescenten, zowel in het Nederlands, Frans als Engels.

Ik begon bij de CGG in Sint-Niklaas (2001) om vervolgens actief te zijn op de diagnose- en opnamedienst van Sint-Amedeus/Multiversum Mortsel (2002 & 2005). In de GGZ van Nederland was ik werkzaam op de afdeling psychosezorg (2006). Tenslotte sloot ik me aan de missie van de Verenigde Naties in Congo (2008) om hulp te bieden aan leden met posttraumatische stressklachten. In 2015 startte ik bij Senses Praktijkhuis Mortsel voor 3 jaar. Ik specialiseerde me verder in Stress & Burn-out (2015) en Traumahulpverlening (2017). Vandaag ben ik opnieuw actief lid van Senses Praktijkhuis, maar eerder in onze nieuwe vestiging te Boom.

Aanbod

Wat kan je verwachten? Samen, vertrekken we vanuit een plek van kwetsbaarheid. Deze broosheid, fragiliteit maar ook rauwe echtheid staat ons toe om je authentieke zelf te exploreren. Ik ga je als het ware een spiegel voorhouden, om zo stil te staan bij wat jou in de weg staat om in je kracht te staan. Wat zijn de verwachtingen die jou worden opgelegd en waaronder je gebukt gaat? Welke patronen keren steeds terug en belemmeren je groei? Welke grenzen zou je moeten stellen om dicht bij jezelf te blijven? Stap voor stap wil ik je aanzetten tot doelgerichte acties om zo te groeien tot je essentie. 

Tarief

75€ per consult van 50 minuten, betalen kan cash of met Payconic.

Gelieve 48u op voorhand te annuleren, anders wordt deze sessie volledig in rekening gebracht

Ik ben erkend door Psychologen Commissie 8121 09192 en beschik over een visum nummer 379 480