Chris Van Laer

Chris Van Laer, stress en burnout coach Senses Praktijkhuis Mortsel

Stress- en burn-outcoach
Bachelor Sociaal Werk

Contact

Ik ontvang jou graag op vrijdag en zaterdag tot april 2024 in Senses Praktijkhuis Mortsel. Je kan me per mail en telefonisch bereiken.

T: 0473/671.678

E: senses@chrisvanlaer.be

W: www.chrisvanlaer.be

Wie ben ik

Ik ben Chris. Ik ben van opleiding maatschappelijk assistente en ik heb een lange ervaring in de hulpverlening, de laatste 15 jaar als begeleidster van mensen met een beperking.

Ik ben stress- en burnoutcoach en lifecoach. Daarvoor heb ik onder meer een opleiding gevolgd bij dr. Luc Swinnen. Ik volgde ook opleidingen rond gezinsbegeleiding en contextuele therapie, en ik heb me verdiept in mindfulness en (zelf)compassie.

Stress- en Burn-out

Als stress- en burnoutcoach begeleid ik jou om sterker te staan in je leven, zowel persoonlijk als professioneel. Ik ga met jou op zoek naar meer inhoud en zingeving in je leven. 

We kijken samen naar wat tot de burn-out heeft geleid en hoe je daar in de toekomst anders mee om kunt gaan, zodat je herhaling kan voorkomen.

Volgende vragen zijn daarbij heel belangrijk: wie ben ik, wat wil ik en wat kan ik.

Werkwijze

Voor dat alles werk ik met een actieplan, en stel ik samen met jou korte- en langetermijndoelen vast. Die willen we bereiken met gesprekken, we kijken naar de belangrijke waarden en doelstellingen in je leven. We werken ook met ademhalingsoefeningen.

Tarief

    Mijn tarief is 60 euro per uur.