Ebru Zahide Koçak

Ebru Koçak Psycholoog Senses

Klinisch Psycholoog

Voorbij alle ideeën van goed en kwaad is een plek,
ik ontmoet je daar.
-RUMI –

Contact

U bent tot juni 2024 van harte welkom bij mij in Senses Praktijkhuis Boom op dinsdag en woensdag. Ik start geen nieuwe begeleidingen meer op.

Ben ik niet bereikbaar, dan hoop ik op een achtergelaten voicemail zodat ik contact kan opnemen met u.

T: 0499 50 12 46
E: ebru.zahide@outlook.com

Wie ben ik

Voor zover ik mij kan herinneren, haal ik er enorme voldoening uit om iets te kunnen betekenen voor anderen. Hierdoor heb ik besloten om me meer te verdiepen in de menselijke psychologie.

In 2021 studeerde ik af als klinisch psycholoog aan de Vrije Universiteit Brussel. Tijdens mijn opleiding heb ik stage gevolgd in UPC Duffel waar ik adolescenten en volwassenen heb begeleid die te kampen hadden met stemmingsproblemen. Daarnaast heb ik meer dan een jaar gewerkt bij het Kruispunt in Schilde waar ik volwassenen met uiteenlopende hulpvragen kortdurend heb bijgestaan. Verder volg ik momenteel een ACT opleiding (Acceptance and Commitment Therapy) bij ACT academie.

Behulpzaamheid is een intrinsieke eigenschap van mij waarbij een oprecht warme omgeving indirect gecreëerd wordt. De warmte die ons weer mens laat voelen.

Wie kan bij mij terecht?

Volwassenen en jongeren vanaf 16 jaar kunnen terecht bij mij voor psychologische begeleiding bij:

● Stemmingsproblemen (depressie, angsten, emotieregulatie, hyperventilatie)
● Stress, piekeren, burn-out, CVS, somatische klachten
●Studieproblemen (concentratieproblemen, faalangst, uitstelgedrag,…)
● Laag zelfbeeld, weinig zelfvertrouwen, niet goed in je vel zitten, innerlijke conflicten, perfectionisme, terugkerende gedragspatronen/gevoelens/gedachten
●Sociale, relationele en communicatie problemen (assertiviteit, grenzen stellen, verbindende communicatie,…)
● Rouw, moeilijkheden met veranderende levenssituaties, identiteit en levensvragen
● …

Neem gerust contact op als je hulpvraag er niet tussen staat. Zo kunnen we samen bekijken wat ik voor jou kan betekenen.

Hoe gaan we te werk?

Voor mij staat verbinding centraal tijdens mijn begeleidingen. Om verbinding te kunnen maken met elkaar, creëer ik in onze eerste gesprek(ken) ruimte om elkaar te leren kennen. Vervolgens luister ik naar jou en hoor ik graag wat jouw verwachtingen zijn. We gaan samen op weg om te kijken met welke moeilijkheden je zit en hoe we daarmee kunnen omgaan. We gaan jou in jouw kracht zetten en op zoek gaan naar wat jij wil en wat belangrijk is voor jou. Om hierop verder te bouwen kunnen we actief aan de slag gaan met oefeningen om jou concrete tools aan te leren die jezelf zou kunnen blijven gebruiken wanneer je botst tegen moeilijkheden. Binnen deze begeleiding sta jij aan het stuur en mag jij aangeven in welke richting je graag wil opgaan, waarbij je van mij begrip, zorgzaamheid en authenticiteit kan verwachten tijdens de begeleiding.

Tarief

Een sessie van 50 minuten kost €65,00.

Het is mogelijk om cash of via de bankapp van je smartphone te betalen.

Verplaatsen of annuleren kan tot 48 uur voor de geplande afspraak. Zo kunnen we op voorhand andere cliënten inplannen voor die specifieke datum. Indien er minder dan 48 uur op voorhand wordt geannuleerd, zal de helft van het honorarium (€32,50) aangerekend worden als tegemoetkoming. Indien er minder dan 24 uur op voorhand wordt geannuleerd, zijn we genoodzaakt het volledige bedrag (€65,00) in rekening
te brengen.

https://www.vind-een-psycholoog.be/info/terugbetaling-psychotherapie.html