Ellen Van Herbruggen

 Gediplomeerd Zorgmasseur

Gediplomeerd Zorgmasseur

Kunnen genieten van een heerlijke massage is heel weldoend, ook voor wie kanker heeft. Niet elke techniek is echter geschikt tijdens de periode van behandeling. Ik volgde een specifieke opleiding tot onco massagetherapeut. Bij Repose ontvang ik je dan ook graag voor een relaxmassage zorg.

Ik gebruik een zeer lichte massagetechniek waarbij rust en gewoon jezelf zijn, los van de ziekte die je met je meedraagt, centraal staan. De massage helpt je ook om met je veranderde of veranderende lichaam om te gaan. Dankzij deze techniek zijn er geen contra-indicaties, je kan van de massage genieten in elke fase van het ziekteproces. Indien je huid te gevoelig is kan er ook zonder olie gemasseerd worden.

Je kan kiezen uit een uitgebreide lichaamsmassage van een uur, waarbij zowel voor- als achterzijde van het lichaam worden gemasseerd, of een verkorte lichaamsmassage van een half uurtje. Uiteraard wordt de massage steeds aangepast aan jouw persoonlijke situatie.

Indien je je in een thuiszorgsituatie bevindt, kom ik graag aan huis voor een zorgmassage. Dit na bespreking met je (huis-)arts of thuiszorgbegeleiding.

Zorgmassage voor onco-patiëntes:

Als partner van vzw Altijd Vrouw en SensO bied ik massage aan huis. De massage duurt 1 uur en heeft een waarde van 50 euro.

Hiervoor kan u beroep doen op de gratis bon van vzw Altijd Vrouw. Ook bieden sommige ziekenfondsen een terugbetaling in het kader van hun wellnesspakket.

Of misschien geeft iemand uit uw omgeving u een cadeaubon van Repose.

Neem zeker contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Tarief

Massage aan huis is mogelijk voor dames. De massage duurt 1 uur en heeft een waarde van 50 euro.

Sommige ziekenfondsen geven een terugbetaling in het kader van hun wellnesspakket.

Neem zeker contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Contact

Contactgegevens

T: 0487/63 15 91

E: info@repose.be

W: https://www.repose.be/