Eva Molkens

Eva Molkens Psychodiagnosticus Senses Praktijkhuis Mortsel

Psychodiagnosticus
Psychologisch consulent

Contact

Graag ontvang ik u op dinsdag t.e.m. augustus en vanaf september op vrijdag in Senses Praktijkhuis te Mortsel, enkel na afspraak. Een afspraak kan gemaakt worden via mail of telefoon.

E: evamolkens.senses@gmail.com

T: 0472 22 39 93

Wie ben ik

In 2022 studeerde ik af als leerkracht lager onderwijs. Ik deed ervaring op in verschillende leerjaren, buitengewoon lager onderwijs (type 9), culturele diversiteit binnen scholen, zomerschool en als zorgleerkracht… Momenteel geef ik les in het eerste leerjaar.

Ik ben geboeid door de unieke gedachten, gevoelens en denkwereld die kinderen, jongeren  en jongvolwassenen beleven. Daarom startte ik in 2021 met de opleiding ‘toegepaste psychologie – klinische psychologie’.

In Praktijkhuis Senses zal ik me vooral bezighouden met psychodiagnostiek voor kinderen van 6 t.e.m. 16 jaar: intelligentieonderzoek, screening aandacht/concentratie (AD(H)D) en screening autismespectrumstoornis (ASS). Samen met jou ga ik graag op zoek naar wat jouw noden zijn en kijk ik hoe ik hierin een betekenisvolle rol kan spelen. Van harte welkom!

Opleiding

  • Bachelor leerkracht lager onderwijs (Thomas More Hogeschool, Mechelen)
  • Bachelor in de toegepaste psychologie – klinische psychologie (Vives Hogeschool, Kortrijk)
  • ACT4kids 2024

Doelgroep

Kinderen/jongeren vanaf 6 jaar  t.e.m. 16 jaar

Aanbod diagnostisch onderzoek

DIAGNOSENS (voor kinderen/jongeren vanaf 6 jaar  t.e.m. 16 jaar)

In 2023 liep ik stage in het ZNA Middelheim (afdeling ‘neurologie’) en een privépraktijk neurolinguïstiek/diagnostiek in Schoten. De wereld van de diagnostiek ligt me nauw aan het hart. Daarom besloot ik om er verder mee aan de slag te gaan.

Kinderen (vanaf 6 jaar) en jongeren (t.e.m. 16 jaar) kunnen bij mij terecht voor:

  • Intelligentieonderzoek (IQ)
  • Screening aandacht en concentratie (Attention Deficit (Hyperactivity) Disorder (ADHD/ADD)
  • Screening autismespectrumstoornis (ASS)

Na het onderzoek wordt een adviesgesprek gepland. Hier worden de resultaten besproken met als doel uw kind zo effectief mogelijk te ondersteunen.

Als psychologisch consulent ben ik niet bevoegd om DSM-V diagnoses te stellen (enkel indicatie). Voor een officiële diagnose verwijs ik u graag door naar een psychiater of neuroloog.

Werkwijze

U kan via mail of telefoon aanmelden voor een intakegesprek. Tijdens dit gesprek probeer ik een duidelijk zicht te krijgen op uw hulpvragen. Nadien geef ik u een voorstel voor psychologisch onderzoek. Het psychologisch onderzoek wordt steeds afgerond met een adviesgesprek.

Tarief en terugbetalingen

Intakegesprek: €75 (45-60min.)

Bij aanvang van het intakegesprek zal een kostenberekening gemaakt worden in functie van de vraagstelling.

Betalen kan cash, via Payconiq of overschrijving. De onderzoeksessies dienen steeds vooraf betaald te zijn.

Een afspraak annuleren of verplaatsen kan tot 24u op voorhand. Indien er minder dan 24u op voorhand wordt geannuleerd of verplaatst, ben ik verplicht de volledige sessie alsnog aan te rekenen.