Gaël Cluytens

Gael Cluytens Psycholoog Senses Praktijkhuis

Klinisch psycholoog io
Psychologisch consultent

Contact

Je kan bij mij terecht in Senses Praktijkhuis Lier op donderdag.

Een afspraak kan gemaakt worden via mail of telefonisch. Gelieve bij voicemail een boodschap in te spreken, alleen dan kan ik je opnieuw contacteren.

E: gaelcluytens@hotmail.com

T: 0473/65.03.09

Wie ben ik

°1991

In 2015 studeerde ik af als Psychologisch consulent. Ik was werkzaam binnen de Psychiatrische hulpverlening aan huis en op EPSI, een psychiatrische spoedafdeling in het Erasmus Ziekenhuis in Antwerpen. Zo bouwde ik ervaring op met zowel acute als chronische psychische – en psychiatrische problematieken (depressie, angst, verslaving, psychose, trauma, emotieregulatieproblematieken, …).

Sinds 2020 volg ik bijkomend de opleiding tot Master in de Klinische psychologie als werkstudent.

Doelgroep

 Volwassenen vanaf 18 jaar

Thema’s

Er kan soms veel in ons leven mislopen. Moeilijke gebeurtenissen en tegenslagen die ons onverwacht overkomen of keuzes die we maken die anders lopen dan we gehoopt hadden. Soms zijn oorzaken ook onduidelijk en kunnen emoties en gedachten ons overvallen.

Waarom verliezen we onszelf? Waarom doen we wat we doen? We worden soms geconfronteerd met vragen en onzekerheid… Angst, wanhoop, machteloosheid, pijn, verdriet, jaloezie, … En
moeten al deze emoties en gedachten een plaats geven.

Volwassenen vanaf 18 jaar kunnen bij mij terecht voor emotionele moeilijkheden na tegenslagen (verlies, echtscheiding, relatieproblemen, intrafamiliaal geweld, financiële moeilijkheden,…) of psychische problemen zonder op het eerste zicht duidelijke oorzaak. Ook wanneer je worstelt met depressie, angst, een psychotische kwetsbaarheid of verslaving kan je bij mij terecht.

Tijdens de gesprekken gaan we samen op zoek naar oorzaken, mogelijkheden en dingen die voor jou belangrijk zijn om terug meer vat op het leven te krijgen.

Tarief

60€ voor een gesprek van 50 minuten.

Je kan Cash of via Payconic betalen.

Verplaatsen of annuleren kan tot 24u voor de geplande afspraak. Bij een annulatie minder dan 24u op voorhand wordt het volledig bedrag in rekening gebracht.