Heidi Adriaensen

Heidi Adriaensen Psychotherapeut Senses Praktijkhuis Lier

Licentiate in de pedagogische wetenschappen

Cliëntgericht experiëntieel psychotherapeute

Contact

Je kan bij me terecht op afspraak in Senses Praktijkhuis Lier op woensdag van 9 tot 22 uur.

T: 0473 / 33 51 25 (spreek zeker je boodschap in als ik even niet kan opnemen)

E: adriaensen.heidi@telenet.be

Wie ben ik

°1969

In 1993 studeerde ik af als licentiate in de pedagogische wetenschappen (richting orthopedagogiek). Mijn grote droom was om samen met mensen op weg te gaan. Het heeft me altijd ontzettend bezig gehouden om te ervaren hoe anderen, maar ook ik zelf, kunnen groeien.

In mijn opleiding tot cliëntgericht-experiëntieel psychotherapeute heb ik geleerd hoe ik anderen en mezelf kan helpen om deze groei te bevorderen.

Al 23 jaar doe ik deze job met veel passie. Uiteraard schoolde ik me ondertussen bij. Al deze vormingen opnoemen zou ons te ver leiden.

Voor mij staat wie jij bent en wat jij nodig hebt centraal, niet wat ik belangrijk vind.

In mijn eigen groeiproces mocht ik, naast spreken, ook kennismaken met yoga en natuurbeleven. Ook deze elementen maken van mij wie ik nu ben.

 

Burn-out

“Burn-out”, een term die de laatste jaren heel vaak uitgesproken wordt. Toch wil je hem liever niet horen, zeker als je er middenin zit en het over jezelf gaat.

Je laten begeleiden in het goed zorg dragen voor jezelf is essentieel om sterker uit deze moeilijke periode te komen. In deze begeleiding ga ik samen met jou op zoek naar wat jij hiervoor nodig hebt. We staan stil bij wat jij voelt/ervaart en denkt en vertrekken van daaruit om te komen tot wat voor jou helpend is en goed voelt. We doen dit zowel door middel van gesprek als lichaamsgerichte oefeningen. Jij bepaalt uiteraard mee wat het beste bij jou aansluit.

Voel je je vaak moe? Heb je ondanks die vermoeidheid toch het gevoel dat je wil doorgaan? Voel je je niet meer gelukkig op jouw werk, met wat je doet of wie je bent? Heb je het gevoel dat je leeft om te werken en niet meer werkt om te leven? Voel je je vaak gespannen, zit je lichaam vast? Wil je het altijd heel erg goed doen en heb je het gevoel dat dat niet meer lukt? …

Neem de nodige tijd voor jezelf.

Ik maak graag tijd om kennis te maken met jou en je op weg te helpen zo lang dit voor jou nodig is.

Tarief

De prijs voor een gesprek bedraagt 65 euro.

Ik ben gedeeltelijk geconventioneerd. Met deze conventie wil men de eerstelijns psychologische zorg dichter bij de bevolking brengen en betaalbaar maken. Het budget is helaas niet voor de hele bevolking toereikend. In een eerste gesprek bekijk ik samen met jou of je van dit systeem aan terugbetalingstarief gebruik kan maken.

Tot 24 uur voor je afspraak kan je je gesprek annuleren door me op te bellen. Als je dit later doet dan betaal je de afspraak.