Helen Raemdonck

 Klinisch Psycholoog
Toegepaste Psycholoog

Contact

Graag ontvang ik u in Senses Praktijkhuis Lier op donderdag en zaterdag, enkel na afspraak. Gelieve bij voicemail een boodschap in te spreken zodat ik u opnieuw kan contacteren.

T: 0484/43.61.85

E: helenraemdonck@gmail.com

Wie ben ik

°1995

Ik ben in 2017 afgestudeerd als psychologisch consulent aan Thomas More Antwerpen (PBA in de Toegepaste Psychologie, afstudeerrichting psychiatrie volwassenen).

Ik ben altijd al geïnteresseerd geweest in wat mensen drijft en waarop mensen vastlopen. Zo ga ik graag op zoek naar wat nodig is om terug in beweging te komen. Mijn eerste ervaring op de PAAZ van het Sint-Vincentius ziekenhuis bevestigde dat ik mij hier verder in wou verdiepen.

In 2020 heb ik mijn master in de klinische psychologie behaald aan de Vrije Universiteit Brussel.

Wie kan bij mij terecht?

Ik richt me in individuele therapie tot jongvolwassenen, volwassenen en ouderen die hulp wensen naar aanleiding van onzekerheid, stress, gedragsproblemen, piekeren, depressieve gevoelens, sociale moeilijkheden, relationele problemen, identiteit en levensvragen.

Neem gerust contact op als je twijfelt over een bepaalde hulpvraag, zo kunnen we samen bekijken wat ik voor jou kan betekenen.

Vanuit mijn theoretische achtergrond ben ik geneigd om samen op zoek te gaan naar terugkerende patronen van denken, voelen en handelen om beter te begrijpen hoe je omgaat met moeilijke omstandigheden. Ik wil jou meer inzicht helpen verwerven in de betekenis van bepaalde gedragingen en emoties, opdat je vanuit een andere invalshoek terug meer richting kan geven aan je leven. Zo onderzoek ik ook graag samen met jou wat je écht belangrijk vindt, zodat ik jou kan helpen leven naar jouw persoonlijke waarden. Er wordt ruimte gemaakt om dit te exploreren in een veilige omgeving, met de nodige warmte, authenticiteit, neutraliteit en transparantie.

Tarief

€65 voor een consultatie van 60 minuten

Betalen kan cash of via de bancontact-app op je smartphone

Gelieve mij minstens 24 uur op voorhand te verwittigen indien een geplande afspraak niet kan doorgaan. Een consultatie die minder dan 24 uur op voorhand geannuleerd wordt, wordt volledig aangerekend.