Ilse Van Loon

Ilse Van Loon Rouw en Verlies Senses Praktijkhuis Lier

Rouw- & Verlies coach

Contact

Graag ontvang ik jou op woensdag in Senses Praktijkhuis te Lier.  Dit steeds op afspraak, dit is mogelijk tussen 08u00 en 21u30.

Aanmelding kan:

Wie ben ik

Hallo lieve jij, ik ben Ilse.

Doorheen mijn ganse leven ben ik geboeid door het “lijden” dat de mens op zijn levenspad tegenkomt.

Doorheen mijn professionele carrière als Health Care Manager merk ik op dat het heel menselijk is om emotioneel geraakt te zijn. Het is niet altijd gemakkelijk om in deze ratrace hiervoor erkenning te krijgen.

Ik wil het taboe rond rouw en verlies aankaarten en vooral het rouwproces tijd kunnen geven.

Daarom heb ik mij, na 25 jaar werken in ziekenhuizen, bijgeschoold tot Rouw- en Verliescoach. Ik school me nog steeds bij om emoties beter te begrijpen en hoe we er beter mee kunnen omgaan. Mijn leraren zijn mijn inspirerende rolmodellen.

Ikzelf ben tevens docente Health Care Manager en stagebegeleidster. Door deze job kom ik met vele mensen uit de gezondheidssector in contact. De tijd even laten stilstaan bij gevoelens en emoties is mijn missie.

Opleiding

  • Bacholor Health Care Manager
  • Specifieke lerarenopleiding
  • Rouw- en verliescoach

Thema rouw & verlies

 Soms is het verdriet te intens. Verlies kent vele gezichten en elk rouwproces is uniek.

Of het nu gaat om een verbroken relatie, afscheid van een werkplek, een sterfgeval, overlijden van een huisdier, verlies van gezondheid, …

Doelgroep

  • Kinderen,
  • Jongeren
  • Volwassenen
  • Senioren.

Coachstijl en methodieken/Werkwijze

 Bij onze eerste kennismaking luister ik naar je verhaal en je noden. Samen stappen we een traject af om met gepaste ondersteuning, troost en begrip je verdriet draagbaar te maken. Een gemis gaat nooit helemaal weg, het is een proces.

Samen zoeken naar een manier om verlies of verdriet te verwerken maar niet te vergeten.

Tarief

75euro/uur

Cash of via QR-code bancontact-app GSM.

Gelieve tijdig te verwittigen als de geplande afspraak niet nagekomen kan worden, zo kan iemand anders geholpen worden. Dit kan tot de dag voordien (dinsdag) per mail, zoniet wordt het volledige tarief in rekening gebracht.