Inge Van der Veer

Inge Van der Veer Psychotherapeut Senses Praktijkhuis

Loopbaancoach – Psycholoog – Assessor – Burn-out coach – Trainer

Contact

Ik ben aanwezig op maandag in Senses Praktijkhuis Lier. Na afspraak kan je bij mij terecht tussen 9 u en 20 u

Een afspraak maken kan via:

T: 0497/57 40 20

E: inge@coachatwork.be

  Wie ben ik

Ik ben loopbaancoach, psycholoog, assessor, trainer en stress- en burn-out-coach.

In een vorig leven behaalde ik een master in de Toegepaste Economische Wetenschappen (UA) en werkte ik bijna twintig jaar in financiële functies in het bedrijfsleven. Mijn honger naar cijfers stilde uiteindelijk, terwijl mijn passie voor werken met mensen groeide. Gedreven door die passie besliste ik in 2010 om een carrière-switch te maken en schoolde ik me om tot coach, therapeut en trainer. Om mijn kennis en expertise verder te verdiepen behaalde ik nadien nog een master klinische psychologie (VUB).

Mijn uitgebreide pallet aan opleidingen en jarenlange ervaring stellen mij in staat om diepgaande inzichten in het menselijk functioneren te combineren met een doorleefde kennis van de arbeidsmarkt en het bedrijfsleven. Ik begrijp de uitdagingen waarmee professionals  te maken krijgen en ik ben vastberaden om samen met jou een antwoord te vinden op jouw loopbaanvragen.

Als jij klaar bent om de regie over je loopbaan in eigen handen te nemen en stappen te zetten richting een bevredigende en succesvolle carrière, dan sta ik klaar om je te ondersteunen. Neem vandaag nog contact met me op en dan gaan we samen aan de slag met jouw professionele vragen en wensen.

Logo Coach@Work

Wat kan ik voor jou betekenen?

Ben je steeds minder tevreden met je huidige baan? Verlang je naar een betere balans tussen werk en privé? Wil je graag ontdekken welke je talenten en vaardigheden zijn en hoe je die optimaal kunt benutten? Merk je dat er een kloof is ontstaan tussen jou en de bedrijfscultuur, een collega of je leidinggevende? Overweeg je om een nieuwe professionele richting in te slaan, maar weet je niet waar te beginnen? Denk je erover na om zelfstandige te worden? Zoek je begeleiding bij je re-integratieproces na burn-out?

Het is begrijpelijk dat dergelijke vragen en onzekerheden uitdagend kunnen zijn. Gelukkig ben je niet alleen. Ik sta klaar om je te ondersteunen bij het vinden van antwoorden en het nemen van concrete stappen om jouw loopbaandoelen te helpen verwezenlijken.

Laten we samen verkennen waar je momenteel staat in je carrière, wat je motiveert en welke doelen je nastreeft. Daarbij identificeren we obstakels die je tegenhouden en bepalen we welke professionele richting je verder wilt inslaan. Door middel van diepgaande gesprekken en gerichte oefeningen help ik je om je talenten, waarden en interesses helder te definiëren. Vervolgens bekijken we jouw loopbaanambities en zoeken we naar een match tussen wie jij bent en wat je ambieert. Tot slot bekijken we welke professionele opties je aanspreken en motiveer ik je om je plannen om te zetten in concrete loopbaanacties.

Doelgroep

-Volwassenen met loopbaanvragen

-Begeleiding bij reintegratie na burn-out

Tarief

  1. Loopbaanbegeleiding met loopbaancheques VDAB:

Wanneer je in aanmerking komt voor loopbaanbegeleiding van VDAB, kan je gebruik maken van loopbaancheques waarbij je in totaal recht hebt op 7 uur begeleiding aan 80 Euro. Via deze link kan je nagaan of je in aanmerking komt.

https://www.vdab.be/loopbaanbegeleiding

  1. Loopbaanbegeleiding zonder loopbaancheques

Ook als je geen recht hebt op loopbaancheques, help ik je graag verder met je loopbaanvragen. In dat geval betaal je een tarief van 85 Euro per sessie van 1 uur.