Inge Van der Veer

Inge Van der Veer Psychotherapeut Senses Praktijkhuis

 Klinisch psycholoog
Psychotherapeut

Contact

Graag ontvang ik u in Senses Praktijkhuis Lier op maandag, na afspraak.

T:  0479/57 40 20
E: vanderveeringe@gmail.com

  Wie ben ik

Aanvankelijk behaalde ik een diploma Toegepaste Economische Wetenschappen en ging ik aan de slag in de financiële sector. Na verloop van tijd ontdekte ik echter dat mijn passie voor mensen veel groter is dan mijn passie voor cijfers.

Dat was voor mij het startschot om een carrière-switch te maken en ik ging me bijscholen tot coach, therapeut en Master in de klinische psychologie.

Sinds 2011 werk ik als coach en therapeut in mijn privé-praktijk te Heist-op-den-Berg.

Om cliënten een kwaliteitsvolle begeleiding te kunnen geven, vind ik het uitermate belangrijk om zelf op regelmatige basis opleidingen te volgen. Hieronder een greep uit de opleidingen die ik volg(de):

– Master in de klinische psychologie aan de VUB

– Master in de TEW

– Verschillende coaching-opleidingen in het bedrijfsleven

– Neuro Linguistisch Programmeren bij Arcturus

– 4-jarige therapie-opleiding IV bij Educatieve Academie

– Cognitieve Gedragstherapie bij cliënten met een negatief zelfbeeld bij Rino Amsterdam

– Stress en burn-out coach bij HR Academy

Aanbod

Ik begeleid mensen die het gevoel hebben vast te zitten in hun leven en die graag een nieuwe weg willen inslaan. Een nieuwe weg inslaan impliceert dat je kiest voor verandering…en dat vraagt zelfkennis, durf, moed, focus, inzicht en kracht want elke verandering – ook een gewenste – betekent obstakels overwinnen. Ik help jou om die obstakels te overwinnen en ik geef je de steun en begeleiding die nodig zijn om van jouw veranderingsprocessen een succes te maken. Helemaal in jouw tempo en afgestemd op jouw behoeften.

Ik heb een expertise opgebouwd rond werken met een negatief zelfbeeld en rond zelfvertrouwen maar uiteraard kan je bij mij ook terecht met andere hulpvragen zoals stress, levensvragen, (faal)angst, overspannen zijn, emotionele problemen, piekeren,….

Twijfelt u of u met uw vraag bij mij terecht kan? Neem dan zeker contact op en dan bekijken we samen wat ik voor u kan betekenen.

Doelgroep

Volwassenen

Tarief

85 euro voor 60 minuten

Een afspraak kan altijd geannuleerd worden op voorwaarde dat u mij 24 u voor de geplande afspraak op de hoogte brengt. Annuleert u uw afspraak niet 24 u van tevoren, dan wordt het volledig bedrag van de consultatie aangerekend.

Er dient cash betaald te worden want er is geen bancontact aanwezig.

Afhankelijk van het ziekenfonds kan je rekenen op gedeeltelijke terugbetaling. Bevraag dit bij je ziekenfonds.