Isabel Verhaert

Talent- en loopbaancoach, trainer en inspirator voor “nieuwe” leidinggevenden en ondernemers met een missie

“Als je de (kern)talenten hebt om een appel te worden, word dan een lekkere, zoete, dikke, sappige, knapperige, blozende appel. Probeer niet wanhopig een peer te zijn.”
(Daniëlle Krekels)

Wie ben ik

°1973

Met bijna 20 jaar HR-management en leidinggevende ervaring op de teller, ontwikkelde ik een passie voor talentmanagement en het nieuwe leiderschap.

In 2017 startte ik met mijn eigen bedrijf ValueBel waarmee ik van mijn passie mijn beroep maakte.

Iemand die elke dag bewust gebruik maakt van zijn talenten en écht zichzelf kan zijn, is een gelukkige mens, daar ben ik zeker van. En gelukkige mensen veroorzaken veerkracht en groei. Groei voor zichzelf én groei voor de organisatie waarvoor ze werken.

Als talent- en loopbaancoach zet ik maximaal in op het (h)erkennen, ontdekken en voeden van talenten. Ik werk graag met jongeren die op zoek zijn naar de juiste studiekeuze, met mensen die hun loopbaan weer in de juiste richting willen krijgen én met bedrijven die willen inzetten op het welzijn van hun medewerkers op de werkvloer.

Contact

Je kan me bereiken voor meer info, voor een afspraak of voor een verkennende babbel op:

0485 888 964

isabel@valuebel.be

Nood aan extra info?

www.valuebel.be
www.coretalents.eu
www.k-Onsult.be

Aanbod

Erkend Kerntalenten Analist

Een succesvolle methode om te weten te komen wat jouw écht drijft, is o.m. de KernTalenten Analyse.

Het leren kennen van je KernTalenten geeft opnieuw richting aan je werk, studiekeuze, relaties, persoonlijke en professionele ontwikkeling.

Ik help je om uit te vissen waarvoor je écht in de wieg gelegd bent.

Een KernTalenten Analyse is een wetenschappelijk onderbouwde manier om via je kindertijd jouw energiegevers en vreters in kaart te brengen.


Loopbaan- en studiecoach

Als loopbaancoach voor K-Onsult, zet ik eveneens mijn jarenlange HR-ervaring en kennis van de arbeidsmarkt in om je talenten en de bijpassende mogelijkheden op de arbeidsmarkt in elkaar te laten klikken.

In dit opzicht ondersteun ik eveneens jonge mensen in hun zoektocht naar de juiste studiekeuze.


Talentcoach

Als talentcoach, trainer en consultant begeleid ik verder ook bedrijven die ook onder de waterlijn kijken. Bedrijven die op een innovatieve manier klassieke HRprocessen herbekijken en belang hechten aan het welzijn van hun medewerkers.