Joël Mangé

Joel Mangé Adem en Meditatie coach Senses Praktijkhuis

Adem en meditatie coach

“The healer you have been looking for,
is your own courage to know and love yourself completely.
– Yung Pueblo –

Contact

Ik ben aanwezig in Senses Praktijkhuis Lier:
maandag 8u/13u, dinsdag 18u/23u en vrijdag 13u/18u.

Op deze dagen ben jij welkom in mijn praktijkruimte, om helemaal tot rust te komen en jezelf op te laden.

Afspraken kunnen geboekt worden via mail of via gsm:
T: 0475/28.47.26
E: info@ishiki.be

Wie ben ik

Hoi, ik ben Joël, partner van een zeer ondernemende fotografe en vader van een kunstzinnige zoon van 14 jaar. Ik ben woonachtig in Mortsel en baad daar een adem/meditatie en energetische healing praktijk uit. Ik heb de laatste 6j gewerkt in de thuiszorg als zorgkundige, hier heb ik de noden en de zorgen van de mensen leren kennen. Daardoor kan ik met een hele grote empathische blik naar een situatie kijken.

Deze adem/meditatie coaching ga ik nu ook hier in Senses Praktijkhuis verzorgen.

Zelf heb ik jaren geworsteld met overgewicht en mentale instabiliteit, een heftige jeugd zorgde voor een laag zelfbeeld en een obstakel om te durven zijn wie ik echt van binnen was.

Na een lange zoektocht ben ik bij ademwerk en meditatie uit gekomen, dit heeft voor mezelf een wereld van verschil gemaakt en heeft me getransformeerd naar de evenwichtige persoon die ik nu ben.

Dit wil ik jou ook meegeven in jouw leven!

Doelgroep

Volwassenen, jongvolwassenen

Ademwerk in Combinatie met Psychotherapie

Een Holistische Benadering voor Welzijn

In de zoektocht naar effectieve methoden om stress, burn-out en mentale gezondheid uitdagingen aan te pakken, wint de combinatie van ademwerk en psychotherapie snel aan populariteit. Deze holistische benadering biedt een scala aan voordelen die verder gaan dan de traditionele methoden, waardoor cliënten een diepgaande en duurzame transformatie kunnen ervaren.

Voordelen van Ademwerk in Combinatie met Psychotherapie

Diepgaande Stressvermindering: Ademwerk gaat verder dan eenvoudige ontspanningstechnieken. Door bewuste ademhalingstechnieken te integreren, kunnen cliënten een diepe ontspanning ervaren die stressniveaus verlaagt en het lichaam in staat stelt om te herstellen.

Energieherstel: Ademwerk stimuleert de circulatie van energie door het hele lichaam. Dit verhoogt niet alleen de algehele vitaliteit, maar helpt ook bij het omgaan met vermoeidheid en het herstellen van energie na periodes van burn-out.

Hormonale Balans: Het endocriene systeem reageert sterk op ademwerk. Door specifieke ademhalingstechnieken te gebruiken, kan de balans in hormonen worden hersteld, wat een positief effect heeft op stemming, slaap en algehele emotionele welzijn.

Immuunversterking: Onderzoek toont aan dat regelmatige ademhalingsoefeningen het immuunsysteem kunnen versterken. Dit draagt bij aan een verbeterde weerstand tegen ziekten en helpt het lichaam beter om te gaan met stressgerelateerde aandoeningen.

Meer dan Hartcoherentie

Het onderscheidende aspect van ademwerk ligt in de veelzijdigheid ervan. In tegenstelling tot enkel hartcoherentie en rustige ademhaling, richt ademwerk zich op het gehele systeem. Het werkt op fysiek, endocrien/hormonaal, en immuunsysteemniveau, wat resulteert in een diepere en meer alomvattende transformatie.

Toegankelijkheid van Ademwerk

De toegankelijkheid van ademwerk maakt het aantrekkelijk voor een breed publiek. Met een tarief van slechts 55€ voor een uur en 77€ voor 90 minuten, is deze holistische benadering betaalbaar en effectief.

Gepersonaliseerde Trajecten voor Optimaal Resultaat

Voor diegenen die streven naar een diepgaande transformatie en langdurige resultaten, bieden we gepersonaliseerde trajecten van 12 weken aan. Dit traject omvat op maat gemaakte ademwerk sessies, gericht op specifieke behoeften en doelen van de cliënt.

“Kortom, ademwerk in combinatie met psychotherapie biedt niet alleen verlichting van stress en burn-out, maar bevordert ook rust, energie, en een algeheel gevoel van welzijn. Ontdek de kracht van bewuste ademhaling voor een holistische benadering van mentale gezondheid.”