Joke Vandoorne

 Logopediste

Wie ben ik

Ik ben Joke Vandoorne en studeerde af aan de Lessius Hogeschool (huidige Thomas More) te Antwerpen als bachelor in de Logopedie en Audiologie, optie Logopedie. Tijdens mijn opleiding deed ik in verschillende settings werkervaring op. Daarnaast volg ik het postgraduaat stemstoornissen en de opleiding manuele technieken in de stemtherapie aan Thomas More Antwerpen en volgde ik reeds verschillende navormingen en bijscholingen rond leerproblemen (vnl. rond rekenmoeilijkheden) en stemproblemen.

Contact

Graag ontvang ik u in Senses Praktijkhuis Lier van maandag tot zaterdag (met uitzondering van donderdag) enkel na afspraak.
T.: 0497 79 98 28
E.: joke.vandoorne@gmail.com

Thema’s

Ik ben sinds januari 2015 aan het werk met zowel kinderen, adolescenten en volwassenen. Ik behandel voornamelijk leerproblemen met rekenen, lezen en spelling, maar ook taal- en articulatiemoeilijkheden en in het bijzonder stemproblemen. Tijdens de therapiesessies met kinderen hecht ik veel belang aan het aanbrengen van oefeningen in spelvorm om zo de motivatie en leerkansen te bevorderen. Daarnaast ben ik een grote voorstander van co-therapie, waarbij de ouder wordt uitgenodigd om de therapiesessie actief bij te wonen en zo de transfer van de aangebrachte oefeningen te versnellen.

Interessante links
Vlaamse Vereniging voor Logopedisten https://www.vvl.be/
Website stempreventie http://stempreventie.thomasmore.be/drupal/