Julie Raekelboom

Diëtiste BodySense

Contact

Graag ontvang ik u op dinsdag en donderdag in praktijkhuis Senses Lier na afspraak.

Wilt u meer informatie, neem dan gerust contact op.

E: dietiste.julieraekelboom@gmail.com
T: +32 479 64 87 68

Vermageren met Saxenda 

Saxenda wordt gezien als een aanvulling bij een calorierestrictie. Dat wil zeggen dat het aanvullend werkt bij een gezonde voeding.

Samen stellen we een passend dagschema voor jou op, waarbij je alle nodige nutriënten krijgt. Hierbij worden er geen voedingsgroepen gemeden maar krijg je een volwaardige voeding die ook op lange termijn vol te houden is. Wanneer je met het dagschema gezonde voeding bent gestart, kan ook de saxenda gestart worden.

Na Saxenda coach ik jou naar een gezonde levensstijl, waarbij je je gewicht kan houden. Ik leer je de juiste producten kennen, geef tips en tricks en leer je de juiste porties inschatten.

Vermageren met gezonde voeding

Met gezonde voeding en een gezonde levensstijl vermageren. Hierbij ligt de nadruk niet op een dieet maar op een goede relatie met voeding. Na een intake gesprek bekijken we samen welk voedingsplan specifiek voor u het beste past, tijdens onze opvolgconsultaties bespreken we dan wat er wel of net niet goed gaat en stuur ik wat bij indien nodig. Hierbij bespreken we niet enkel voeding maar coach ik u ook naar uw doel.

Vermageren met een eiwit-dieet

Meer info volgt.