Karine Van Oosterbos

Therapie en Coaching
Loopbaanbegeleiding
Psychotherapeut Interactionele Vormgeving

Lose your mind and come to your senses …

Fritz Perls

Contact

Graag ontvang ik u op dinsdag en donderdag in Senses Praktijkhuis te Mortsel, enkel na afspraak.
Op andere dagen werk ik online, in bedrijven of geef ik opleidingen tot coach.

T: 0468 222 075
E: info@k-onsult.be

Maak meteen een afspraak via: https://calendly.com/k-onsult/burn-out-begeleiding

 

Als integratief psychotherapeut en loopbaancoach focus ik op thema’s als stress, burn-out, HSP, work/life balance en loopbaanbegeleiding.

Na een loopbaan in de wereld van HR startte ik in 2007 mijn eigen bedrijf, K-onsult en volgde ik een vierjarige opleiding psychotherapie, een tweejarige opleiding tot stress coach en vulde ik deze gaandeweg aan met EMDR, contextuele therapie, HSP, de werking van het zenuwstelsel, … . In 2013 sloot ik me aan bij Senses Praktijkhuis te Mortsel, waar ik werk op dinsdag en donderdag.

Iedereen heeft wel eens stress. En wanneer stress chronisch wordt, kan dit leiden tot een energiestoornis, die zorgt voor lichamelijke uitputting en stress.  Wanneer je daarbovenop hoogsensitief en dus extra prikkelgevoelig bent, ben je nog sneller vatbaar voor burn-out. Heb je tevens een perfectionistisch en zorgend kantje, dan ga je ook daardoor over je grenzen.

Door stil te staan en je te realiseren hoe het is gesteld met jouw fysieke, mentale en emotionele batterij, kan je tijdens therapie en coaching de tijd nemen om te herstellen, je gedachtenpatronen onder de loep te nemen en, na inzicht en acceptatie, inzetten op verandering.

Tijdens het intakegesprek leren mekaar kennen, je vertelt je verhaal en voelt of je bereid bent om een traject op te starten. Zo ja, gaan we eerst wekelijks en nadien tweewekelijks aan de slag.

Ik ben tevens lid van het Reload Team bij Senses, waarbij we ons specifiek richten op begeleiding bij stress en burn-out. Onthou … iedereen kan herstellen van burn-out!

Interessante links

Gratis FB groep – YouTube kanaal – gratis magazines

Tarief

  • Het tarief voor een sessie van 1 uur voor particulieren bedraagt vanaf 2024 75€. Afhankelijk van uw ziekenfonds kan u genieten van een gedeeltelijke terugbetaling.
  • Wens je begeleiding om te re-integreren na burn-out, dan kan je, mits je voldoet aan de voorwaarden, bij mij tevens terecht met loopbaancheques van VDAB. In 2013 richtte ik immers mijn eigen loopbaancentrum, K-onsult, op. Via dit systeem heb je voor slechts 90€ recht op 7 uur loopbaanbegeleiding. Meer info vind je via https://k-onsult.be/loopbaanbegeleiding/