Karine Van Oosterbos

Burn-out coach
Loopbaanbegeleider
Psychotherapeut Interactionele Vormgeving

Lose your mind and come to your senses …
Fritz Perls

Als integratief psychotherapeut en loopbaancoach werk ik dagdagelijks rond stress en burn-out, zowel met cliënten als in bedrijven. Ik bekijk burn-out als een energiestoornis, die zorgt voor lichamelijke uitputting en stress.  Je lichaam is letterlijk op, je wordt vaker emotioneel, je kan je moeilijker concentreren en taken die je vroeger in een handomdraai uitvoerde kosten je nu plots veel meer moeite.  Er is duidelijk iets uit evenwicht en toch steken mensen dan vaak nog een tandje bij. Een perfectionistisch en zorgend kantje stimuleert mensen vaak om teveel doen. Door stil te staan, ons lichaam de tijd te geven om zich te herstellen en onze gedachtepatronen onder de loep te nemen, kan een verandering worden ingezet.

In de begeleiding besteed ik veel aandacht aan de acceptatiefase. Ik zet in op zowel “voelen” als “denken” en laat “doen” eerst nog even achterwege.  Het begrijpen van burn-out en naar je lichaam luisteren, is waar ik mee start.  Van zodra je merkt dat je hardop kan en durft toegeven dat je een burn-out hebt, krijgt het proces verder vorm.  En onthoud … je kan herstellen van een burn-out !

Een intakegesprek is vrijblijvend.  We leren mekaar kennen, je vertelt je verhaal en voelt of je bereid bent om een traject op te starten. Zo ja, gaan we eerst wekelijks en nadien tweewekelijks aan de slag.

Contact

Graag ontvang ik u op dinsdag en donderdag in Senses Praktijkhuis te Mortsel, enkel na afspraak.
Op andere dagen werk ik online, in bedrijven of geef ik opleidingen tot coach.

T: 0468 222 075
E: info@k-onsult.be

Maak meteen een afspraak via: https://calendly.com/k-onsult/burn-out-begeleiding

 

Interessante links

Tarief

  • Het tarief voor een sessie van 1 uur voor particulieren bedraagt vanaf 2024 75€. Afhankelijk van uw ziekenfonds kan u genieten van een gedeeltelijke terugbetaling.
  • Wens je begeleiding om te re-integreren na burn-out, dan kan je, mits je voldoet aan de voorwaarden, bij mij tevens terecht met loopbaancheques van VDAB. In 2013 richtte ik immers mijn eigen loopbaancentrum, K-onsult, op. Via dit systeem heb je voor slechts 90€ recht op 7 uur loopbaanbegeleiding. Meer info vind je via https://k-onsult.be/loopbaanbegeleiding/