Katia De Vries

Katia De Vries Therapeut Senses Praktijkhuis

Stress- & Burn-out Coach

“Door achter te laten wat je niet meer nodig hebt, creëer je ruimte om te vinden wat jou vooruit brengt.”

Contact

Graag ontvang ik je op dinsdag en woensdag in Senses Praktijkhuis Mortsel, enkel na afspraak.

E: katia.senses@gmail.com

T: 0494/65.23.55

Wie ben ik

Reeds vanaf jonge leeftijd had Katia interesse in het gedrag van mensen. Na vele omzwervingen over de hele wereld , waar ze altijd in contact kwam met mensen van allerlei culturen en allerlei slag, startte ze, eens terug in België, op 36 jarige leeftijd een studie psychologie.

De studie was het begin van een constante blijvende bijscholing. De wens groeide hoe langer hoe meer om mensen te ondersteunen in hun persoonlijk proces. Katia heeft een holistische visie en bekijkt moeilijkheden in een brede context. Ze heeft oog voor de psychische, emotionele, sociale en familiale situatie van de cliënt, alsook voor leefstijlfactoren zoals voeding en beweging. Zij werkt rond uiteenlopende thema’s: depressie, angsten, burn-out, relatieproblemen levensmoeheid, eenzaamheid, angst en spanning.

Ze is een therapeute die haar kennis en ervaring vanuit haar studies, praktijk en persoonlijke ervaringen samen bundelt om aan anderen over te brengen en om anderen te begeleiden in hun groeiproces. Ze erkent het belang van de kracht om echt te luisteren naar mensen. Dit doet ze op een warme, open, geduldige  en natuurlijke manier.

In haar vrije tijd blijft ze studeren, wandelt ze graag, leest ze veel, doet ze aan yoga en zorgt ze met veel liefde voor haar twee toffe kinderen Warre en Fien.

Stress & Burn-out

Als stress- en burn-out coach kan ik je stap voor stap begeleiden in je herstelproces. Ik geef je inzicht in de eigen stressoren en we verbeteren samen je vitaliteit en veerkracht  door talenten en competenties te versterken. Ik bied je methoden aan om stress te verminderen, burn-out te voorkomen, verkorten of verhelpen. Daarnaast werk ik ook preventief om de stressbestendigheid van mensen zonder spanningsklachten te vergroten. Ik leer je meer ontspannen, energiegevers en -nemers in balans te brengen, je veerkracht te vergroten, perfectionisme te verminderen, zelfvertrouwen te vergroten en keuzes te maken.

Ik werk  gestructureerd en doelgericht. Op een interactieve manier.

Ik betrek zowel de werk- als privé context in de begeleiding. We maken een plan van aanpak om je batterijen op te laden, op alle noodzakelijke gebieden (slaap, voeding, beweging, ontspanning, …).

Bovendien organiseer ik ook veerkrachtwandelingen voor mensen met stress- en burn-out klachten.

Tarief

70€/sessie