Katia De Vries

Katia De Vries Therapeut Senses Praktijkhuis

Loopbaancoach

“Door achter te laten wat je niet meer nodig hebt, creëer je ruimte om te vinden wat jou vooruit brengt.”

Contact

Graag ontvang ik je op dinsdag en woensdag in Senses Praktijkhuis Mortsel, enkel na afspraak.

E: katia.senses@gmail.com

T: 0494/65.23.55

Wie ben ik

Reeds vanaf jonge leeftijd had Katia interesse in het gedrag van mensen. Na vele omzwervingen over de hele wereld , waar ze altijd in contact kwam met mensen van allerlei culturen en allerlei slag, startte ze, eens terug in België, op 36 jarige leeftijd een studie psychologie.

De studie was het begin van een constante blijvende bijscholing. De wens groeide hoe langer hoe meer om mensen te ondersteunen in hun persoonlijk proces. Katia heeft een holistische visie en bekijkt moeilijkheden in een brede context. Ze heeft oog voor de psychische, emotionele, sociale en familiale situatie van de cliënt, alsook voor leefstijlfactoren zoals voeding en beweging. Zij werkt rond uiteenlopende thema’s: depressie, angsten, burn-out, relatieproblemen levensmoeheid, eenzaamheid, angst en spanning.

Ze is een therapeute die haar kennis en ervaring vanuit haar studies, praktijk en persoonlijke ervaringen samen bundelt om aan anderen over te brengen en om anderen te begeleiden in hun groeiproces. Ze erkent het belang van de kracht om echt te luisteren naar mensen. Dit doet ze op een warme, open, geduldige  en natuurlijke manier.

In haar vrije tijd blijft ze studeren, wandelt ze graag, leest ze veel, doet ze aan yoga en zorgt ze met veel liefde voor haar twee toffe kinderen Warre en Fien.

Loopbaanbegeleiding

Heb jij een vraag op het gebied van je loopbaan, persoonlijke ontwikkeling , stress, angst of de balans werk- privé? Dat kan je  bij mij terecht. Ik bundel de kennis en ervaring uit mijn studies, praktijk en persoonlijke ervaringen samen om aan anderen over te brengen en om anderen te begeleiden in hun loopbaan en groeiproces. Ik erken het belang van de kracht om echt te luisteren naar mensen. Dit doe ik op een warme, open, geduldige en natuurlijke manier met een focus op talenten en kwaliteiten.Wederzijds respect, oprecht zijn en je veilig voelen om je verhaal te doen vind ik erg belangrijk.

Met mijn steun ontdek je handvatten voor verandering en persoonlijke groei. Op een coachende, milde manier probeer ik jou te versterken zodat jouw veerkracht weer groter wordt en je weer meer vertrouwen in jezelf en in de toekomst krijgt. Je zal tot inzichten komen die we samen omzetten in acties.Ik stimuleer je om keuzes te maken en een volgende stap te zetten. Tijdens de sessies gebruik ik effectieve en praktische werkvormen om je inzicht te geven in patronen, gedachten, gedrag en verlangens. Deze gesprekken worden aangevuld door opdrachten die je thuis kan maken.

Aan het einde van het traject weet je beter wie je bent, waar je energie van krijgt, waar je kracht zit en wat je wilt. Daarmee kun je vertrouwen op je zelf en op je talenten.

Tarief

Begeleiding met VDAB loopbaancheques:
€45 voor 4 sessies

Zonder loopbaancheques: €80 per uur