Katrien Bartholomeeusen

Manuele therapeut
Kinesitherapeut

MANUELE THERAPIE UPDATE 4 MEI 2020: IEDEREEN TERUG WELKOM!

Vanaf 4 mei hebben wij de toestemming terug ook niet dringende zorg toe te dienen mits inachtneming van de noodzakelijke beschermingsmaatregelen.

Aangezien ik alleen werk kan ik u zonder contact met anderen behandelen. U hoeft ook niet te wachten in de wachtzaal en kan plaatsnemen op de stoel naast mijn behandelruimte. Tijdens de behandeling draag ik een FFP2 mondmasker, handschoenen en werk met onderzoekstafelpapier. Ik ontsmet de tafel en verlucht de ruimte na elke behandeling. 

AFSPRAAK MAKEN?

U kan zelf  ONLINE een afspraak maken. https://www.digitalewachtkamer.be/default.aspx?id=1628

Indien u twijfelt vanwege jouw eigen gezondheid en een verhoogde kans op besmetting  kan u mij contacteren per MAIL (katrien@co-consult.be) of per TELEFOON (0475680937). We overleggen dan samen of het al dan niet aangewezen is om in behandeling te komen, of het een betere optie is te wachten.

Mag ik u vragen indien u zelf last hebt van symptomen zoals hoesten, keelpijn, een loopneus of koorts  de afspraak te annuleren?

BETALING: payconic-bancontact App of cash (graag gepast).

 

COACHING & CONSULTING UPDATE 4 MEI 2020

Gelieve telefonisch contact op te nemen om te overleggen op welke wijze we in gesprek gaan: face to face met de nodige voorzorgsmaatregelen of online-video.

 

Welkom!

0475680937

Katrien@co-consult.be

www.co-consult.be