Katrien Voorspoels

Katrien Voorspoels, therapeut en coach Senses Praktijkhuis

Loopbaancoach

Contact

Graag ontvang ik jou op vrijdag in Senses Praktijkhuis Mortsel, enkel na afspraak.

E: katrienvoorspoels@gmail.com

Of boek een kennismakingsgesprek in via mijn website:

https://www.katrienvoorspoels.com/contact

Wie ben ik

Ik ben Katrien, moeder van Mauro, therapeut, coach, procesbegeleider, danser en stresskip. Met een open hart sta ik in contact met het leven en tracht mee te bewegen met wat op mij afkomt. Engagement en samen zijn mijn codewoorden in mijn werk en leven.

Ik zoek mijn weg als ondernemer en probeer een authentieke, nabije mama te zijn. Mijn netwerk is mijn bakermat en ik zoek graag de verbinding met mensen.

Maar bovenal ben ik ervaringsdeskundige in Leven met de grote ‘L’.

Zo’n 25 jaar geleden begon mijn zoektocht naar een andere manier van in het leven staan. Stress is een rode draad door mijn leven, mijn levendige temperament en grote gevoeligheid zorgen ervoor dat ik moest leren omgaan met al wat op mij afkomt.

Mijn burn-out in 2009 betekende een groot kantelpunt; mijn leven is nooit meer als voorheen, en maar goed ook. Het is nog steeds een weg van vallen en opstaan; het grote knoeiwerk ken ik als geen ander … maar ik weet ook uit ervaring wat wérkt en wat maakt dat ik het anders doe dan voorheen.

Hart, adem en lijf vinden hun verbinding via mind- en heartfulness, meditatie, yoga en dansen.

Ik ben graag bij vrienden en leef voluit met mijn zoon.

In bedrijven werk ik op de thema’s welzijn, stress, conflict, loopbaan, team en leiderschap. Ik breng daar wat niemand brengt; mijn eigen(zinnig)heid en no-nonsense aanpak zorgen ervoor dat ik als geen ander maatwerk lever. Op tempo van jou, jouw team en de organisatie.

Ken je graag mijn opleidingsachtergrond en professionele traject? Neem dan een kijkje op mijn LinkedIn pagina.

Loopbaanbegeleiding

  • Je doet je job graag, je bent goed in wat je doet,en toch …het werkt niet (meer). Je wil het anders. Maar wat dan?
  • Je wil vooruit, een stap verder dan waar je nu bent … maar weet niet hoe daar aan te beginnen.
  • Je voelt dat je aan een grens zit of bent die misschien al voorbij. Je wil groeien naar een betere balans.
  • … En wie weet wil dat niet eens zeggen dat je van werk moet veranderen …

Verloop

Gratis online intake (30’) – 4 sessies van 1 tot 2u.

Met de (gratis) Connection 4 Balance meting bij de aanvang van het traject hebben we heel helder waar jij als individu (mogelijks) tegenaanloopt. Want om de beste versie van jezelf te zijn moet je in balans zijn: motivatie, energie en context waarin je werkt.

Een loopbaantraject is een traject waarin jij het proces aangaat van nadenken over jezelf, over wat voor jou nodig is om dat deugddoend leven vorm te geven en zet jou in dit alles in actie.

Je gaat steevast naar huis met een checklist (waarover je niet meer wil onderhandelen!), een duidelijk doel … maar bovenal het plezier om met je groeitocht verder te gaan. Want je hebt ook begrepen dat het leven steeds maar door gaat en jij steeds verder groeit, van de ene job naar de andere. Telkens een ervaring rijker.

Tarief

Particulieren €75/u

Bedrijven te bespreken

Als loopbaancoach werk ik samen met het Instituut voor Duurzaam werken. Dit erkend loopbaancentrum voorziet mij van het mandaat om met de VDAB loopbaancheques te werken.