Katrien Voorspoels

Katrien Voorspoels, therapeut en coach Senses Praktijkhuis

Systemisch therapeut & Natuurcoach

Contact

Graag ontvang ik jou op vrijdag in Senses Praktijkhuis Mortsel, enkel na afspraak.

E: katrienvoorspoels@gmail.com

Of boek een kennismakingsgesprek in via mijn website:

https://www.katrienvoorspoels.com/contact

Wie ben ik

Ik ben Katrien, moeder van Mauro, therapeut, coach, procesbegeleider, danser en stresskip. Met een open hart sta ik in contact met het leven en tracht mee te bewegen met wat op mij afkomt. Engagement en samen zijn mijn codewoorden in mijn werk en leven.

Ik zoek mijn weg als ondernemer en probeer een authentieke, nabije mama te zijn. Mijn netwerk is mijn bakermat en ik zoek graag de verbinding met mensen.

Maar bovenal ben ik ervaringsdeskundige in Leven met de grote ‘L’.

Zo’n 25 jaar geleden begon mijn zoektocht naar een andere manier van in het leven staan. Stress is een rode draad door mijn leven, mijn levendige temperament en grote gevoeligheid zorgen ervoor dat ik moest leren omgaan met al wat op mij afkomt.

Mijn burn-out in 2009 betekende een groot kantelpunt; mijn leven is nooit meer als voorheen, en maar goed ook. Het is nog steeds een weg van vallen en opstaan; het grote knoeiwerk ken ik als geen ander … maar ik weet ook uit ervaring wat wérkt en wat maakt dat ik het anders doe dan voorheen.

Hart, adem en lijf vinden hun verbinding via mind- en heartfulness, meditatie, yoga en dansen.

Ik ben graag bij vrienden en leef voluit met mijn zoon.

In bedrijven werk ik op de thema’s welzijn, stress, conflict, loopbaan, team en leiderschap. Ik breng daar wat niemand brengt; mijn eigen(zinnig)heid en no-nonsense aanpak zorgen ervoor dat ik als geen ander maatwerk lever. Op tempo van jou, jouw team en de organisatie.

Ken je graag mijn opleidingsachtergrond en professionele traject? Neem dan een kijkje op mijn LinkedIn pagina.

Thema’s

Therapie

 • Identiteitsvragen en zelfbeeld
 • Relatiepatronen
 • Angst
 • Zingeving
 • Levensvragen & verdieping
 • Assertiviteit
 • Gevoeligheid
 • Omgaan met wat is

Coaching

 • Stress & burn-out 
 • Re-integratie 
 • Leiderschap 
 • Loopbaan & ondernemen

Therapie & coaching

De weg ligt er altijd we zijn ‘m alleen soms even kwijt.

Als je het even niet meer weet …
Of het nu gaat om een moment in je leven waar je iets meemaakte dat de grond onder je voeten haalde; of er is geen aanwijsbare aanleiding … en toch voel je je niet goed.

Als therapeut & coach begeleid ik al een tijdje mensen die hun weg zoeken in het meebewegen op de woelige baren van het leven. Mijn traject als therapeut en coach, procesbegeleider en HR consultant geeft mij een mooi gevulde rugzak.

Ik werk met wat zich toont: jouw vraag, waar jij tegenaan loopt en waarin jij wil groeien bepalen ons traject. Mijn aanpak is behoedzaam, oplossingsgericht, op jouw tempo en met oog voor wat nodig is. Ik richt mij op jouw verhaal, volg je lichaam en nodig je steeds weer uit de diepere laag op te zoeken.

Je mag van mij inzicht en inspiratie verwachten maar ook de uitnodiging om het heft in eigen handen te nemen. Ik leer je in contact staan met jezelf en wat belangrijk is. Om dan te kunnen doen wat nodig is … en help je zo je verantwoordelijkheid op te nemen in jouw proces.

Ik ben opgeleid tot systemisch therapeut (systemisch werk/familieopstellingen, Transactionele Analyse & NLP) en natuurcoach. Ik verdiep mijn werk de laatste jaren met Proces Oriented Psychology (A. Mindell) en Deep Democracy.

Tarief

Particulieren €75/u
Bedrijven te bespreken