Kim Uydens

Kim Uydens - Faalangst en Life coach Senses Praktijkhuis

Faalangst en Life coach
Bachelor Maatschappelijk Werk

Contact

In Senses Mortsel ben ik elke vrijdag. Maak vooraf een afspraak via:

T: 0472/29.87.12

E: kim.uydens@gmail.com

W : www.lotuslife.be

Wie ben ik

°1981

Trotse mama van Thibeau, Manu en Aline.  Sinds kort faalangst coach, daarnaast ook life coach, maatschappelijk werker bij het centrum voor leerlingenbegeleiding gedurende 16 jaar, de vrouw van mijn steeds steunende man.  Altijd enthousiast, een groepsdier en sfeervoeler.  Daarnaast ook regelmatig dicht bij mezelf, mediterend.

Mijn interesse voor wat mensen zoal bezighoudt bracht me tot life coach.  Het bieden van veiligheid en het verhogen van veerkracht geeft een basis om verder te werken aan persoonlijke ontwikkeling.  Samen kijken we naar jouw leefwereld, staan we hierbij stil en komen we terug dicht bij onszelf.

Als leerling/student had ik enorme faalangst.  Ik legde de lat steeds hoger voor mezelf.  Mijn doelen bereiken was dan ook een hobbelig parcours.  Paniek nam vaak de bovenhand, het enge gevoel in mijn hoofd had een weerslag op mijn lichaam, ik deed nog liever geen toets dan een onvoldoende te halen, … 

Ondertussen legde ik een hele weg af en heb ik de angst onder controle.  Het triggerde me echter enorm, waardoor ik faalangstcoach ben geworden.  Vanuit literatuur, mijn opleiding en ervaringsdeskundige ga ik heel erg graag samen met jou op pad.

Met een open-minded blik en op een respectvolle manier ga ik samen met jou zoeken naar wat het best bij jou past om je terug op weg te helpen.

Aan de Hogeschool Antwerpen studeerde ik in 2003 af als bachelor maatschappelijk werker.  Afgelopen jaren volgde ik eveneens een opleiding rond micro expressies en een opleiding tot talent-gedreven werken (methodiek van Luk Dewulf).  In een ver verleden gaf ik eveneens les in het secundair onderwijs.

Als coach vind ik overleg, kruisbestuiving en bijscholing van immens belang om zelf verder te groeien als individu.

Daarnaast kan ik genieten van idyllische plekjes (al dan niet in het buitenland), gezellige etentjes, schoonheid op diverse gebieden en het samenzijn met familie en vrienden.

Doelgroep

Mijn coaching richt zich voornamelijk naar jongeren en (jong)volwassenen die kampen met

  • faalangst,
  • laag zelfbeeld,
  • persoonlijke ontwikkeling,
  • schoolproblemen,
  • weerbaarheid,
  • vaste mind-set,
  • verwerking bij teleurstelling,

Tarief

65 euro/uur