Kurt Voorspoels

 Klinisch psycholoog adolescenten en volwassenen

 

Contact

 

Graag ontvang ik u op vrijdag in Senses Praktijkhuis Mortsel, enkel na afspraak.
T: 0487 47 40 42
E: kurtvoorspoels@hotmail.com
W: www.psycholoognijlen.tk

 

Verloop

 

Het aantal gesprekken hangt af van de aard en ernst van je problemen, van je eigen inzet en van wat je graag zou willen bereiken. Soms zijn enkele gesprekken voldoende voor jou om weer op weg te kunnen.
Aarzel niet om contact op te nemen indien u twijfelt of u met uw probleem bij mij terecht kan of meer informatie wil. 

 

Tarieven

 

Individueel gesprek: 60 euro (60 min)
Relatietherapie: 60 euro (60 min)

 

 

 

 

Individuele therapie

Wanneer je het gevoel hebt helemaal vast te zitten of hulp zoekt bij psychische klachten (angsten, stress, onzekerheid, depressie, psychosomatiek, …), levensproblemen (zingeving, belangrijke keuzes in je leven, je relatie, …) of gewoon nood hebt aan een vertrouwelijk gesprek en even tot rust wil komen kan je bij mij terecht.
Wat centraal staat in mijn manier van werken is mijn positieve kijk op psychologie. Hoop, veerkracht en het geloof in de eigen mogelijkheden zijn daarbij heel belangrijk. Deze kwaliteiten die iedereen in zich draagt wil ik ten volle aanspreken.
Door middel van vertrouwelijke gesprekken probeer ik je een beter (in)zicht te geven in je situatie en gaan we samen op zoek naar jouw eigen unieke manier en oplossingen om hiermee om te gaan. We kijken dus niet enkel naar je probleem, maar ook wat je daar voor in de plaats wil en hoe je dat zou kunnen bereiken.

Relatietherapie

Soms zit je als koppel helemaal vast in je relatie en merken jullie dat je steeds weer over dezelfde dingen ruzie maakt en er maar geen verandering komt. Of jullie praten net helemaal niet meer met elkaar of spreken enkel nog via de kinderen met elkaar.
In deze situaties kan het goed zijn om deze problemen eens te gaan bespreken bij een psycholoog of psychotherapeut. Vaak kan een beter inzicht in jullie communicatie en mogelijke andere manieren om met elkaar te communiceren jullie terug een positieve kijk geven op jullie relatie.