Lien Aerts

Lien Aerts Psycholoog Senses Praktijkhuis Boom

Klinisch psycholoog io
Psychologisch consulent

Contact

Ik ontvang je of jullie graag op woensdag (13:30-22:00) of op donderdag (13:00-18:00) in Senses Praktijkhuis in Boom.

Je kan een afspraak maken op één van de volgende manieren: telefonisch, email of sms. Indien je mij telefonisch niet te pakken krijgt, mag je gerust een voicemail inspreken met jouw naam en telefoonnummer en dan bel ik jou zo snel mogelijk terug.

T.: 0477 59 03 38

E.: lien.senses@outlook.com

Ik kan jou begeleiden in het Nederlands of Engels.

Indien je dit wenst, kunnen de sessies ook online doorgaan.

Wie ben ik

In 2020 behaalde ik mijn diploma Toegepaste Psychologie aan Thomas More hogeschool in Antwerpen. Gedurende mijn stage binnen MPI Oosterlo, heb ik veel kennis opgedaan omtrent verstandelijke beperkingen en persoonlijkheidsstoornissen. Mijn eindstage liep ik bij Arkades te Herentals als leerlingenbegeleider, waarbij ik zowel de diagnostiek uitvoerde alsook de individuele gesprekken met de leerlingen met hoogbegaafdheid.

In 2020 startte ik aan mijn opleiding Psychologie aan de Vrije Universiteit Brussel. Momenteel heb ik mijn master afgerond en wacht louter nog op mijn officieel diploma dat eind dit schooljaar uitgereikt zal worden. Mijn masterstage heb ik voltooid op twee plaatsen. Enerzijds het Mobiel Crisisteam Reling in Hasselt, waar ik adolescenten en volwassenen begeleidde in acute crisis. Anderzijds bij GO! CLB Fluxus in Lier en Mortsel, waar ik momenteel ook halftijds tewerkgesteld ben.

Door stages te hebben gelopen in verschillende contexten, heb ik veel ervaring opgedaan omtrent verschillende problematieken. Ik hecht veel belang aan het opbouwen van een vertrouwensrelatie samen met jou. Rust, empathie, vertrouwen, veiligheid en vrijheid van spreken staan dan ook centraal in mijn begeleidingen.

Bovendien ben ik ook erg creatief ingesteld en neem dit uiteraard mee in de begeleidingen. Kan je jezelf beter uitdrukken al schrijvend of op een andere manier, dan pakken we het zo aan. Ben je iemand die niet zo creatief aangelegd is, maar eerder mondig, dan kan ik jou ook zeker en vast helpen. Ik vind het enorm belangrijk dat jij jezelf kan uitdrukken op een manier die voor jou het meest aangenaam is. Samen zullen we dan ook zoeken naar wat voor jou de eenvoudigste manier van communiceren is.

Doelgroep

Jongeren, adolescenten en (jong)volwassenen tussen 13 en 30 jaar

Thema’s

 • Zelfverwondend gedrag en suïcidaliteit
 • Depressieve gevoelens
 • Traumatische ervaringen
 • Angst- en stemmingsproblematieken
 • Hechtingsmoeilijkheden
 • Dwanggedachten en dwanghandelingen
 • Emotionele en sociale moeilijkheden
 • Gedragsmoeilijkheden
 • Moeilijke thuissituaties
 • Echtscheiding
 • Attention Deficit (Hyperactivity) Disorder (AD(H)D)
 • Autismespectrumstoornis (ASS)

Werkwijze

Het eerste gesprek wordt steeds gezien als een kennismakingsgesprek (intakegesprek). Tijdens dit gesprek wil ik jou beter leren kennen en ga ik samen met jou op zoek naar wat ik kan betekenen voor jou. We gaan samen aan de slag om te kijken naar wat jouw hulpvraag is. Heb je meerdere hulpvragen? Dan gaan we aan de slag met de hulpvraag die voor jou het meest noodzakelijk is en gaan we daarna verder met de overige hulpvragen.

Na het intakegesprek bekijken we samen of ik jou kan helpen met jouw hulpvraag of dat een collega meer geschikt is om met jouw hulpvraag aan de slag te gaan. Ik vind het vooral belangrijk dat je terecht komt bij een hulpverlener die voldoende kennis bezit omtrent jouw hulpvraag.

Indien ik jou wel kan helpen, dan bepalen we samen hoe ons traject gaat verlopen. Ieder traject verloopt anders, afhankelijk van de hulpvraag. We bekijken samen hoe vaak je nood hebt aan een gesprek en wat jouw verwachtingen zijn van het traject.

Tarief en terugbetalingen

Een sessie duurt 50 minuten en bedraagt €65.

Er kan gepast contant worden betaald of via de Payconiq/Bancontact app. Er is geen Bancontact betaalterminal aanwezig.

Een afspraak annuleren kan tot 24u op voorhand (via mail, sms of telefoon). Indien je minder dan 24u op voorhand annuleert, ben ik genoodzaakt het volledige bedrag in rekening te brengen.