Maxime Brusselaers

Maxime Brusselaers - Seksuoloog en Toegepaste psycholoog Senses Praktijkhuis

Psychologisch consulent
Klinisch seksuoloog
Single coach

Contact

Graag ontvang ik jou op vrijdag in Senses Praktijkhuis te Mortsel, na afspraak. Er is eveneens mogelijkheid tot een online consult, op vrijdag of op andere dagen. Een gesprek kan individueel of samen met je partner(s) en/of gezin.

De aanmelding gebeurt bij voorkeur via e-mail maar kan ook telefonisch.

E: maxime.brusselaers@gmail.com

T: 0487 13 32 66, gelieve te bellen na 12u of een (WhatsApp-)berichtje te sturen.

W: https://www.maximebrusselaers.be/

Instagram: https://www.instagram.com/seksdialogen/

Wie ben ik

Ik ben Maxime Brusselaers, seksuoloog, psychologisch consulent en single coach.

Al sinds jonge leeftijd was ik gefascineerd door mensen en hun verhaal. Nog steeds kan ik wegdromen in gedachten bij de mogelijke verhalen die een voorbijgaand persoon zou kunnen hebben. Deze interesse bracht me tot mijn studies, waar het verhaal en de uniekheid van de mens van een interesse naar een passie vloeide.

Zelf bekijk ik het leven met een rooskleurige bril, maar toch is het niet te vermijden om soms wat vuil op die bril te vinden. En dat is ook helemaal oké! Ieder verhaal, persoon, en zelfs bril is uniek. Mijn doel is samen te bekijken waar je nood aan hebt en hier samen een weg naar te creëren.

Mijn missie is eenvoudig: (mentale) zorgen en/of seksualiteit uit de taboesfeer halen. Met een sterke wens naar inclusie. Een grote droom, maar the sky is the limit.. Toch?

Doelgroep

Kinderen vanaf 6 jaar – Adolescenten – Jongvolwassenen – Volwassenen – Ouderen – Singles – Koppels – Gezinnen

Werkwijze

De aanmelding gebeurt bij voorkeur via e-mail maar kan ook telefonisch (gelieve na 12u te bellen of een (WhatsApp-) berichtje te sturen). We kijken dan samen wanneer een afspraak past.

Op voorhand zal je via e-mail enkele vraagjes krijgen die je naar jouw comfort kan beantwoorden. Dit met als doel je vanaf het begin zo goed mogelijk te kunnen begeleiden in je verhaal. In ons eerste gesprek stellen we ons beiden voor en bekijken we jouw zorgvraag en verwachtingen. Nadat je zorgen en/of vragen duidelijk zijn, bekijken we of we een traject kunnen starten of dat een doorverwijzing jou beter kan helpen.

Er wordt natuurlijk niet zomaar een verder traject gestart, alle partijen moeten zich goed voelen bij het verderzetten. De thema’s waarover gesproken wordt vragen soms heel wat moed en vertrouwen, daarom is het heel belangrijk dat iedereen zich goed voelt. Kom je met je partner(s) en/of gezin geldt dit voor hen natuurlijk ook.

Elke persoon en elk verhaal is uniek. Daarom valt het aantal sessies niet op voorhand te bepalen. Afhankelijk van jouw zorg of vraag kan het gaan van één of enkele sessies tot een langdurig traject soms met voorstellen voor uitnodiging van een partner/gezinslid/.. Er zijn geen verplichtingen en er valt ook steeds terug te komen op gemaakte keuzes. Vertrouwen is uiterst belangrijk, alles wat gezegd wordt valt tevens onder beroepsgeheim.

Heb je nog andere vragen over de werkwijze, aarzel dan niet me te contacteren.

Thema’s

Iedereen met emotionele, mentale, seksuele, intieme en/of relationele zorgen kan bij mij terecht. Hieronder zullen enkele voorbeelden weergegeven worden. Aarzel zeker niet om contact op te nemen als jouw hulpvraag of zorg hier niet tussen te vinden is.

Je kan bij mij terecht voor o.a.:

  • Dagdagelijkse belemmeringen
  • Psychische problemen die een lijden veroorzaken
  • Persoonlijke ontwikkeling
  • Vragen/zorgen rond keuzes in studie/werk/privé of andere identiteits- of levensvragen
  • Emotionele/mentale zorgen zoals bijvoorbeeld angstgevoelens, stress, somberheid, laag zelfbeeld, omgaan met emoties, zorgen/twijfels rond het gedrag van anderen of van jezelf,…
  • Een simpel gesprek om je hart te luchten (als er nood aan lijkt te zijn kunnen we altijd een verder traject starten)
  • Seksuele zorgen en/of vragen
  • Vragen/zorgen/.. rond het (niet meer willen) single zijn
  • Begeleiding bij het daten en contact leggen zowel online als fysiek

Uiteraard zijn kinderen en jongeren ook altijd welkom met vragen of zorgen rond bepaalde thema’s. Bijvoorbeeld: zelfbeeld, gevoelens, keuzes, seksualiteit, verliefdheid,..

Voor mijn volledig aanbod als klinisch seksuoloog en single coach, kan je een kijkje nemen op mijn andere pagina’s.

Tarief

Je betaalt 65€ voor een individueel gesprek van 50 minuten en 70€ voor een koppel- of gezinsgesprek van 50 minuten.

Betalen kan cash of via de bancontact-app op je smartphone.

Afspraken kunnen kosteloos geannuleerd worden tot 48u op voorhand. Bij laattijdige annulering wordt het halve (tussen 48u en 24u voor de afspraak) of volledige bedrag (bij minder dan 24u voor de afspraak) aangerekend.