Nina Meeus

Pedagoog

Partnerrelatie en gezinsbegeleiding io

Contact

Graag ontvang ik jou/jullie op maandag in Senses Praktijkhuis te Boom.

T: 0472/37.89.13

 E: meeusnina@gmail.com

Indien ik telefonisch niet bereikbaar ben, gelieve dan een voicemail na te laten. Dan bel ik je spoedig terug.

Wie ben ik

Ik ben opgeleid tot pedagoog (KUL) en heb daarnaast een driejarig postgraduaat voor partnerrelatie en gezinsbegeleiding (UCLL/KDG) gevolgd.

Naast mijn werk in Senses Praktijkhuis werk ik in loondienst in het bedrijfsleven als well-being en engagement partner bij Telenet. Hier werk ik in team allerlei projecten uit die bijdragen tot het welzijn van onze werknemers.

Doelgroep

Jongvolwassenen (16-18)

Volwassenen (18+)

 

Je kan bij mij terecht voor

Individuele begeleiding: indien je moeilijkheden ervaart in je persoonlijke of professionele relaties, of indien je worstelt met eenzaamheid. In deze sessies hebben we het over waar deze gevoelens/gedachten vandaan komen en over hoe je kan toewerken naar het leven dat past bij wie je bent en wat je zoekt.

Relatiebegeleiding: voor koppels die het gevoel hebben vastgelopen te zijn in hun relatie, die hun eigenheid en intimiteit steeds meer zien plaats maken voor irritatie of onbegrip. In deze sessies hebben we het over kritieke gebeurtenissen, (onuitgesproken) gevoelens en gedachten en gaan we op zoek naar wat er nodig is om (samen of apart) verder te kunnen.

De vragen en/of zorgen die je ervaart binnen je relatie(s) kunnen heel breed zijn. Aarzel dus niet om te mailen indien jouw hulpvraag niet binnen de bovenstaande thema’s past.

Doordat elk contact anders verloopt, is het onmogelijk om op voorhand te bepalen hoeveel sessies nodig zijn. Voor sommige mensen zijn een aantal sessies voldoende, anderen hebben baat bij een langdurige begeleiding. De frequentie van de afspraken wordt in overleg bepaald. 

Tarief

Individuele begeleiding: 65 euro

Relatiebegeleiding: 75 euro

Betalen kan cash (gepast) of via payconic / bankapp. Ik beschik niet over een bankterminal voor elektronische betalingen.

Gelieve minimum 24 uur op voorhand te verwittigen indien je de gemaakte afspraak niet kan nakomen.