Patrick Creemers

Orthopedisch schoenmaker – Riziv: 1/6-10825-81-131

Contact

Elke donderdag van 9u tot 19u enkel na afspraak

T: 0486/822.614
E: info@orthopediecreemers.be
W: www.orthopediecreemers.com

Wie ben ik

°1969

Ik ben afgestudeerd als Orthopedist schoenmaker met specialisatie Diabetisch patiënten, Reumatologie, sporters (vooral lopers) en kinderorthopedie.

De jaren daarop heb ik steeds gewerkt in grote bedrijven waar ik mijn fascinatie voor biomechanica steeds verder ben gaan uitwerken.|
Ik maakte er een punt van om in elk groot bedrijf de dingen die ik relevant vond aan mijn eigen kennis toe te voegen en zo de stiel te leren, om op een gegeven moment op mezelf te kunnen beginnen.
Ik heb twee jaar in Pellenberg en Gasthuisberg Leuven gewerkt waar ik deel uitmaakte van het team van de Diabetische voetkliniek en ondersteunende Professor Matricali en dokter Flour.
In 2006 ben ik volledig op mezelf begonnen vooral omdat bij al de grote bedrijven waar ik gewerkt heb de kwantiteit belangrijker werd dan de kwaliteit, en dat maakt volgens mij nu net het verschil.

Patiënten willen geholpen worden door de beste technieker en niet door de grootste firma, daarom dat wij onze patiënten garanderen als het niet goed zit of je hebt geen beterschap dan betalen wij uw steunzolen of schoenen terug!

We zijn zo zeker van de kwaliteit van ons product dat we onze steunzolen hebben beschermd BE2014/0003 en en globale bescherming of PCT file PCT/IB2014/067083 met de garantie dat het werkt, zowel voor hoge dameshakken, mannen of kinderschoenen en flipflops. Wij garanderen uw volgende stap in de goede richting!

                    

Opleiding

  • Erkenning in de hoedanigheid van Orthopedist (schoentechnieker) (01/11/1999) RIZIV nr: 1/6-10825-81-131
  • Getuigschrift Diabetische voet (04/29/2000)
  • Docent Academie Sint-Niklaas opleiding Schoenontwerpen

Relevante werkervaring

  • Stage contract Arbeid en Vrede Frank Borghs Orthopedie
  • Orthopedie Van Der Steen Meestergast, atelier verantwoordelijke, zaakvoerder
  • UZ Pellenberg en Gasthuisberg werkervaring Diabetische voet
  • Orthopedie Reyskens werkervaring Genk, Leuven en Hasselt
  • Rosseel Izegem, opstarten productie
  • Docent Orthopedische technieken Syntra Sint-Niklaas
  • Docent materialenleer Schoenontwerpen Sask Sint-Niklaas

Doelgroep

Kinderen – Jongeren – volwassenen – ouderen

Tarieven

Steunzolen

Onze steunzolen worden via de mutualiteit elk jaar gedeeltelijk terugbetaald dit jaar (2023) is dat €56 tot 18 jaar daarna is het om de twee jaar.
Steunzolen op maat in leder, sport of dagelijks gebruik kosten bij ons €145

Orthopedische schoenen

De orthopedische schoenen worden eveneens elk jaar terugbetaald tot uw 65 daarna is het om de twee jaar. (met uitzondering van een A post)
De prijzen van de orthopedische schoenen zijn dit jaar €39.42/jaar/paar als u een A post hebt wat wil zeggen dat je elke jaar zelfs na 65 een paar schoenen kan laten maken.
Voor een B post (de meest “gangbare”) is het remgeld ongeveer €157.42 (het bedrag dat u zelf moet betalen) en dit tot uw 65 daarna om de twee jaar.
Deze prijzen zijn overal hetzelfde en schommelen naargelang de post of afwijking die een bepaalde voet heeft.
Tegenwoordig is er nogal veel mogelijk zoals u kan zien qua model en kleuren, zodat deze schoenen niet in de kast moeten blijven staan!
Als leraar schoen ontwerpen help ik u uiteraard graag bij de juiste keuze te maken.