Patsy Tiest

 Gediplomeerd Onco-Voetreflexoloog

Leg je zorgen even in mijn handen…

Naar aanleiding van concrete hulpvragen van enkele klanten met kanker, volgde ik de opleiding ‘Voetreflexologie bij Kanker’. Hier leerde ik met specifieke zachte massagetechnieken af te stemmen op jouw persoonlijke situatie & fase in het ziekteproces waardoor je zowel voor, tijdens als na de behandelingen van een voetreflexmassage kan komen genieten.
Als je te horen krijgt dat je kanker hebt worden de meeste mensen overrompeld door een waaier van emoties zoals angst, paniek, shock, verwarring,… Hier kan Voetreflexologie reeds ondersteuning bieden bij het opvangen van deze eerste klap.
Door de stressreactie te verminderen doorheen deze periode heeft Voetreflexologie een positieve invloed op het energieniveau, het immuunsysteem, het ontladen van emoties, … . Hierdoor kunnen vermoeidheid, slecht in je vel voelen, misselijkheid, angst en pijn verminderen.
Het belangrijkste effect is een intens gevoel van ontspanning, zowel voor lichaam als geest. “Dat deed deugd…” is dan ook een reactie die ik telkens met veel voldoening ontvang.
Als je behandelingen voorbij zijn heb je lichamelijk en emotioneel meestal nog een hele weg af te leggen. In deze herstelfase wordt er naast ontspannend ook opbouwend gewerkt met aandacht voor bv. meer energie, ontgifting en emotionele ondersteuning.
Elke sessie start met een ontspannend gesprek om de voetreflexmassage te kunnen afstemmen op jouw situatie. Vanwege de zeer persoonlijke aanpak varieert de duurtijd van een sessie tussen 60 en 75 min. Sessies kunnen steeds ingekort worden indien dit nodig blijkt.
Voor alle mogelijkheden en prijzen verwijs ik je graag naar mijn website www.perlomare.be
Voetreflexologie biedt je ondersteuning naast de traditionele geneeskunde.

Contact

Graag ontvang ik u op maandag (van 9u tem 21u) in Senses Praktijkhuis Mortsel, steeds na afspraak.
T: 0474/54.58.94. (indien voicemail, gelieve duidelijk naam, telefoonnummer en locatie te vermelden)
E: info@perlomare.be
W: www.perlomare.be
(andere dagen: thuispraktijk perlOmare te 2070 Burcht, Kerkstraat 15)