Sally Antonissen

Sally Antonissen Lichaamsgerichte psychotherapeut Senses Praktijkhuis Lier

Lichaamsgerichte therapeut

Contact

Ik verwelkom je graag na afspraak op maandag in Senses Praktijkhuis Lier.

Zelf een afspraak maken, kan via deze link:

https://calendly.com/sallyantonissen/lier

Of je kan contact met me opnemen via e-mail of telefoon. 

E: hallo@sallyantonissen.be

T: 0485/817.216

W:  www.sallyantonissen.be

Instagram: @healing_priurity

Wie ben ik

Een persoonlijke reis naar innerlijke rust

Ik ben Sally, geboren in 1986, en woon samen met mijn twee kinderen en partner. Lange tijd was ik Area Manager bij een commercieel bedrijf, waar ik veel mensen heb gecoacht om verkoopdoelen te behalen. Altijd ‘aan’ staan, voluit gaan en presteren was mijn onbewuste levensstijl. Ondanks mijn succes en ogenschijnlijk geslaagde leven, voelde ik voortdurend een leegte en een gemis. De gedachte dat er meer moest zijn, liet me niet los. En zo ontdekte in mijn passie:

Een steeds groeiend bewustzijn en het zenuwstelsel

De complexiteit van de mens, hoe we in elkaar zitten, is buitengewoon fascinerend. In de kern zijn we geprogrammeerd om te overleven. Al onze handelingen, gedragingen, emoties en coping mechanismen zijn ontstaan om aan deze belangrijke taak te voldoen en vinden hun oorsprong in het zenuwstelsel.

Met lichaamsgerichte therapie leer je de signalen van je lichaam te herkennen. Je wordt in staat gesteld om je zenuwstelsel te begrijpen en te gebruiken, zodat je rust kunt vinden in plaats van voortdurende onrust of vage klachten te ervaren.

Het is werkelijk ongelooflijk hoeveel rust, vertrouwen en veiligheid je kan ervaren als je aan de slag gaat met je zenuwstelsel d.m.v. lichaamsgerichte therapie. 

Vanuit die fascinatie is dan ook mijn missie ontstaan:

Healing Priurity

Ik droom van een wereld waarin mensen bruisen van energie, vertrouwen, enthousiasme en levenslust! Mijn overtuiging is dat we eerst voor onszelf mogen zorgen, en zo een positieve golf van welzijn creëren die zich uitstrekt naar onze omgeving. Door voor jezelf te kiezen, draag je bij aan een mooiere wereld waarin zachtheid, begrip en liefde voor elkaar centraal kunnen staan.Ik begeleid je heel graag in dit mooie proces van transformatie.

Behandelthema’s

Jouw welzijn, jouw prioriteit

  • Stress en angst: We kalmeren het zenuwstelsel en bevorderen gevoelens van veiligheid en ontspanning.
  • Trauma: We herstellen het zenuwstelsel om de impact van trauma te verminderen.
  • Emotionele Uitdagingen: Je leert beter omgaan met emoties zoals boosheid, verdriet en frustratie.
  • Problemen met Zelfbeeld en Zelfvertrouwen: We herstellen de verbinding tussen lichaam en geest, waardoor je zelfvertrouwen groeit en je een gezond zelfbeeld ontwikkelt.
  • Uitputting en Fysieke Klachten: Door te luisteren naar de signalen van je lichaam, activeer je het zelfherstellend vermogen.
  • Sociale Interactie: Door jezelf te herontdekken, herstel je automatisch de connectie met je omgeving en kun je gezonde relaties opbouwen.

Staat jouw thema er niet bij, maar voelt dit toch als datgene wat je nodig hebt? Aarzel dan niet om contact met me op te nemen. Tijdens een verkennend gesprek aan de telefoon kunnen we samen bekijken of deze therapie jou kan helpen.

Lichaamsgerichte therapie is veelzijdig en aanpasbaar aan verschillende individuele behoeften. Of het nu gaat om het omgaan met stress, het herstellen van trauma, het verbeteren van sociale vaardigheden, het versterken van emotionele veerkracht of zelfvertrouwen, deze benadering helpt je om balans te vinden tussen lichaam en geest, en om welzijn op fysiek en mentaal niveau te bevorderen.

Wat kan je verwachten

Herstel  je natuurlijke balans

De natuur is prachtig in haar vermogen om steeds weer evenwicht te vinden. Jij, als mens, bezit dezelfde zelfherstellende eigenschappen. Soms raken we, om welke reden dan ook, uit balans en hebben we begeleiding en hulp nodig om terug te keren naar onze natuurlijke flow. Om zo het vertrouwen en de veiligheid in ons eigen lichaam te herstellen.

Lichaamsgerichte therapie combineert diverse technieken, waaronder de polyvagaaltheorie (nervus vagus) en Somatic Experiencing. De sessies zijn praktisch en je leert technieken en oefeningen die je moeiteloos kunt integreren in je dagelijks leven. Na enkele sessies zul je merken dat je kalmer, veiliger en meer ontspannen bent. Je zelfvertrouwen groeit en je krijgt weer energie en zin om andere aspecten van je leven aan te pakken, zoals beweging, voeding, slaap, ontspanning, verbinding en mindset. 

Tarief

Investeren in jezelf

Een sessie duurt 45 minuten en kost 75 euro.

Je kan cash betalen of via Payconiq.