Sarah De Win

Klinisch psycholoog adolescenten en volwassenen
Systeemtheoretisch psychotherapeut


People cry not because they’re weak.  

It’s because they’ve been strong for too long. 

Johnny Depp

 

Burn-out

Mensen met een burn-out zijn invoelend, nemen hun verantwoordelijkheid, zijn doorzetters … en dat zijn nog maar een paar mooie eigenschappen die ik vaak zie terugkomen. Jammer genoeg zijn ze vaak ook te lang over hun grenzen gegaan en daardoor erg moe en uitgeput.

Denk je dat jij een burn-out hebt?  Als psycholoog en burn-out coach wil ik samen met jou kijken naar welke patronen in jouw leven er voor gezorgd hebben dat je uitgeblust raakte.  Want door deze patronen aan te pakken en te veranderen, is er een weg uit je burn-out.

Als relaxatietherapeut ga ik daarnaast nog samen met jou op zoek naar manieren om je stressniveau in je dagdagelijkse leven te verlagen.

Contact

Ik ben momenteel met bevallingsrust tot eind september. Nieuwe aanmeldingen kunnen momenteel niet opgestart worden.

Wie ben ik

Ondertussen heb ik meer dan 15 jaar ervaring in de geestelijke gezondheidszorg opgebouwd.
Ik blijf benieuwd naar de hindernissen waar mensen tegenaan lopen in hun leven, met als doel samen te zoeken hoe iemand een andere weg kan inslaan.
Ik richt me tot (jong)volwassenen die problemen ervaren in hun dagelijks leven en die hier actief mee aan de slag willen.

Tarief

Een consultatie kost 60 euro en duurt ongeveer 50 minuten (gedeeltelijke terugbetaling is afhankelijk van uw ziekenfonds).