Sarah De Win

Klinisch psycholoog adolescenten en volwassenen
Systeemtheoretisch psychotherapeut

Contact

Graag ontvang ik u op maandag tussen 9u en 17u in Senses Praktijkhuis Lier, enkel na afspraak. De snelste manier om mij te bereiken is per mail, maar u kan me ook telefonisch bereiken op weekdagen tussen 9u en 18u.
T: 0486/46.72.17
E: sdw.senses@gmail.com
W: sarahdewin.weebly.com

Wie ben ik

°1981

Ondertussen heb ik meer dan 15 jaar ervaring in de geestelijke gezondheidszorg opgebouwd.
Ik blijf benieuwd naar de hindernissen waar mensen tegenaan lopen in hun leven, met als doel samen te zoeken hoe iemand een andere weg kan inslaan.
Ik richt me tot (jong)volwassenen die problemen ervaren in hun dagelijks leven en die hier actief mee aan de slag willen.

Thema’s

Als psycholoog ben ik gespecialiseerd in het behandelen van stressgerelateerde problemen, slaapstoornissen en verslavingsproblematiek (alcohol en/of medicatie). Daarnaast werk ik ook graag aan het verbeteren van sociale vaardigheden en het leren opkomen voor jezelf (assertiviteit).
Door mijn opleiding tot systeemtheoretisch psychotherapeut, ben ik zeer benieuwd naar de invloeden die spelen tussen mensen. Deze bril om naar de wereld te kijken helpt mij en mijn cliënten om hun leven anders te gaan bekijken. Ik werk graag met individuen, maar ook de uitdaging van partnerrelatietherapie ga ik niet uit de weg.
Ik volgde een specialisatie voor het behandelen van slaapstoornissen bij het centrum voor slaapgeneeskunde Kempenhaege.
Bij langdurige in- en/of doorslaapproblemen, is een slaaptraining erg effectief. 80% van de mensen ervaren een opmerkelijke verbetering van slaapkwaliteit na het volgen van deze training.
Mail me gerust mocht je vragen hebben over wat ik en wat ik in jouw proces kan betekenen!

Tarief

Een consultatie kost 60 euro en duurt ongeveer 50 minuten (gedeeltelijke terugbetaling is afhankelijk van uw ziekenfonds).