Sofie de Mooij

Sofie de Mooij Psycholoog Senses Praktijkhuis Mortsel

Psycholoog & Integratieve psychotherapeut

Contact

Ik ontvang u graag op afspraak op donderdag in Senses Praktijkhuis Mortsel

T: 0477 517 338

E: sofie@sterkracht.be

W: www.sterkracht.be

Wie ben ik

In 2004 studeerde ik af als master in de psychologie aan de Vrije Universiteit Brussel.

12 jaar werkte ik op de personeelsafdeling van bedrijven en gaf ik ondersteuning aan medewerkers en hun leidinggevenden. In 2016 gooide ik het over een andere boeg. Ik werd zelf leidinggevende en coördinator van een dienstencentrum waar het welzijn van senioren centraal staat. Een fijne werkomgeving waarbij ik samen met mijn team iets kan betekenen voor mensen. Mensen staan altijd centraal in mijn verhaal. Ik besloot hiermee verder aan de slag te gaan door de 4-jarige opleiding integratieve therapie te volgen. Zo keer ik terug naar mijn studie psychologie en leer ik mensen te helpen door te luisteren en tijd vrij te maken voor hun verhaal. 

Waarvoor kan je bij mij terecht?

Denken, voelen, doen. Soms is het helder. Soms begrijp je er niets van. 

Soms weet je wat je voelt maar niet wat je er van moet denken, of weet je wat je wilt maar lukt het niet om het juiste te doen.

Je komt niet in je kracht en weet niet meer hoe je kan schijnen…

Soms heb je iemand nodig om ruimte te maken, alles op een rijtje te zetten. Samen vinden we de moed om het even te laten zijn en ontdekken we de wijsheid die er altijd al was.

Je vraag kan gericht zijn op een probleem, een knoop in je denken en voelen, gedrag dat je herhaalt maar waar je niet blij van wordt… Hiermee aan de slag gaan kan een avontuur zijn.

Een van deze problemen kan de strijd met de weegschaal zijn.…

De lijn tussen gewicht en gedrag is zeer sterk verankerd in onze maatschappij. Het probleem van overgewicht moet worden opgelost door de aanpassing van het gedrag. Minder eten en meer sporten. Hier niet in slagen is dan te wijten aan een gebrek aan bv. motivatie, karakter, discipline… 

Uiteraard wordt een gezonde levensstijl bepaald door je gedrag, maar je gedrag wordt niet bepaald door je motivatie, je karakter of je mate van discipline. Wil je graag op een andere manier kijken naar je levensstijl en je lichaam? Ik help je graag. Samen kunnen we kijken naar jouw succesgedrag en gaan we met je zelfvertrouwen en zelfbeeld aan de slag.

Misschien zoek je gewoon naar nieuwe inzichten, nieuwe ideeën, nieuwe innerlijke krachten of wil je even stilstaan bij wat er voor jou toedoet. Deze zoektocht naar je innerlijke groei ondernemen we samen. 

Tarief

 

65 euro voor een consultatie van 60 minuten.

Betalen doe je na elke sessie. Dit kan cash (liefst gepast) of met de bankcontactapp.

Indien een afspraak niet kan doorgaan, graag 24u op voorhand annuleren, zo niet wordt deze volledig in rekening gebracht.