Stefanie Goffin

Marc Brans relatiecoach en sekscounselor Senses Praktijkhuis Boom

Klinisch psycholoog

Contact

Je bent welkom bij mij in Senses Praktijkhuis te Lier op maandag, dinsdag of woensdag.

Een afspraak maken doe je telefonisch of via e-mail. Om ongestoord therapie te kunnen geven, neem ik tijdens mijn gesprekken de telefoon niet op. Gelieve bij voicemail dan ook een boodschap achter te laten; enkel dan kan ik je opnieuw contacteren.

T: 0474 59 08 91

E: psycholoogstefanie@gmail.com

Wie ben ik

Van jongs af aan ben ik reeds geboeid door het doen en laten van mensen. Ik koos dan ook voor een opleiding psychologie.

Na mijn studies aan de KU Leuven werkte ik gedurende twee jaar als klinisch psycholoog in de volwassenenpsychiatrie. Hier stond ik in voor de crisisbegeleiding van (jong)volwassenen en ouderen met diverse klachten. Met die ervaring op zak, richt ik me nu volledig op ambulante hulpverlening binnen Senses Praktijkhuis Lier.

Ik ben erkend door de Psychologencommissie (nr. 992134852) en heb een visum van de FOD Volksgezondheid (nr. 368887). Verder ben ik lid van de Vereniging voor Klinisch Psychologen, wat mij de kans geeft om me regelmatig bij te scholen.

Doelgroep

Volwassenen en ouderen vanaf 18 jaar

Thema’s

Je kan bij mij terecht voor begeleiding bij

  • Stemmingsklachten (depressie, bipolariteit)
  • Angst- en spanningsklachten (sociale angst, fobie, paniekaanvallen)
  • Donkere gedachten en/of piekeren over de toekomst
  • Existentiële vragen
  • Negatief zelfbeeld
  • Rouw
  • Misbruik van alcohol of medicatie

Ook wanneer je hulpvraag nog niet zo duidelijk is, mag je contact met mij opnemen. Dan bekijken we samen wat jij nodig hebt.

Werkwijze

Doorheen de jaren heb ik gemerkt dat mensen zich in het dagelijks leven vaak niet gehoord of begrepen voelen wanneer het over hun psychische moeilijkheden gaat. Op die manier kan psychisch lijden erg eenzaam zijn. Ik vind het belangrijk om hier weerwerk aan te bieden. Bij mij kan je op een vrije manier spreken over dat wat jou bezighoudt. Een begripvolle, milde en respectvolle manier van omgaan met elkaar staat bij mij dan ook centraal.

Onze eerste gesprekken zullen voornamelijk gericht zijn op wederzijdse kennismaking. Ik luister aandachtig naar jouw vragen en verwachtingen en we bekijken samen de behandelingsmogelijkheden. Je mag je bij mij aan een traject op maat verwachten, waarin psycho-educatie en elementen uit Acceptance and Commitment Therapy (ACT) vaak een plaats krijgen.

Het is belangrijk om te weten dat er meestal geen pasklare oplossingen of antwoorden zijn. Elk begeleidingsproces is dan ook uniek. Weet dat therapie iets is dat we samen doen, met vallen en opstaan. Maar weet ook dat je er niet alleen voor staat.

Tarief

€65 voor een consultatie van 50 minuten

Je betaalt steeds bij afloop van de sessie, met cash of via Payconiq (smartphone). Afhankelijk van je mutualiteit is er een gedeeltelijke terugbetaling mogelijk.

Gelieve mij minstens 24 uur op voorhand te verwittigen indien je niet op onze afspraak aanwezig kan zijn. Een afspraak die later geannuleerd wordt, dien ik volledig aan te rekenen.