Tanya Kuczwalski

Gediplomeerd oncologisch voetzorgverlener – schoonheidsspecialiste 

“Geef uzelf de juiste verzorging & een moment van ontspanning”

Info

Tijdens een oncologische behandeling heeft uw huid en nagels voldoende aandacht en zorg nodig. Bij Secrets Of Beauty zorgen we voor een aangepaste behandeling van uw gelaat, voeten en handen. We gaan hiervoor zachte producten gebruiken en andere handelingen toepassen.

Tijdens de verzorgingen wordt er aandacht geschonken aan de eventuele problematiek ten gevolge van uw oncologische behandelingen. Deze gevolgen worden gecommuniceerd naar de arsten toe. We volgen dit graag samen met u op.

Een goede thuisverzorging is ook van belang daarom geven we u graag advies mee zodat u ook na uw verzorging voldoende comfort kan ervaren.

Contact

SINT-BENEDICTUSSTRAAT 47,
2640 MORTSEL
Enkel na afspraak

Een afspraak maken kan via mail, online agenda
of telefonisch op 0487 36 65 53 of stuur een e-mail naar: info@secretsofbeauty.be of reserveer online www.secretsofbeauty.be

U kan uw afspraak annuleren/ verzetten tot 48u voordien.

Neem hiervoor telefonisch contact met mij op. (geen mail)

Wie ben ik

Al van jongs af aan ben ik mijn hart verloren aan alles wat met schoonheid en verzorging te maken heeft, daarom besloot ik mijn eerste opleiding schoonheidsspecialiste te starten in 1999. Ondertussen ben ik reeds tien jaar gediplomeerd schoonheidsspecialiste, en besloot ik enkele jaren geleden om te starten als zelfstandige
Mijn hoofddoel en passie is om jullie de verzorging en ontspanning te bieden waarnaar jullie opzoek zijn. Daarnaast streef ik ook naar het creëren van de juiste sfeer die past bij de behandeling van uw keuze.
In deze steeds veranderende maatschappij ben ik mij ervan bewust dat de kennis, vaardigheden, materialen en producten in de schoonheidssector ook mee veranderen en evolueren. De voorbije jaren heb ik mijn kennis en technieken dan ook verder uitgebreid door extra opleidingen en cursussen te volgen in binnen- en buitenland.